*του Joel Smalley*
Τον Μάρτιο, έγραψα ένα καυστικό άρθρο για τη βλακεία των Ιαπώνων. Ομολογουμένως, θα μπορούσα να το είχα γράψει για τις περισσότερες χώρες, αλλά έτυχε η Ιαπωνία να είναι η χώρα που “ενισχύθηκε” περισσότερο στον κόσμο με το “εμβόλιο” για την COVID και έχουν αξιοπρεπή στοιχεία θνησιμότητας, οπότε, εδώ είμαστε…
Σε εκείνο το άρθρο είπα:
Η σεζόν του 2023, η οποία καταγράφει τον δεύτερο γύρο των ενισχυτικών, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά από τα πρώιμα δεδομένα, θα επισκιάσει εύκολα το 2022.
Δυστυχώς είχα δίκιο.
Συνεχίζουν να κάνουν ουρές για περισσότερα “εμβόλια”... Και δυστυχώς, συνεχίζουν να πεθαίνουν μερικές εβδομάδες αργότερα. Αντί να συνεχίσουν να εμβολιάζονται, ίσως θα έπρεπε να αρχίσουν να ενώνουν τις κουκκίδες;
Ακολουθεί η σούπερ εκστρατεία “εμβολιασμού”, ευγενική προσφορά του Our World in Data:
Σημειώστε την πιο πρόσφατη “ενισχυτική” καμπάνια, που ξεκινά από τα μέσα Οκτωβρίου του 2022.
Και, βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, μερικούς μήνες αργότερα η Ιαπωνία υφίσταται αυτό που ονόμασα “υπερπλεονάζουσα” θνησιμότητα, θνησιμότητα που ξεπερνά το ανώτερο όριο των προσδοκιών, πραγματικά σπάνια γεγονότα (πριν από το 2021 εν πάση περιπτώσει).
Και πώς “διαμορφώνεται” το 2023;
Ναι, χειρότερα από το ήδη κακό 2022…
Ευτυχώς, φαίνεται ότι το μήνυμα επιτέλους κυκλοφόρησε και οι αγαπητοί Ιάπωνες αρχίζουν να ενώνουν τις (μάλλον προφανείς) κουκκίδες και δεν υποβάλλονται πλέον στο πείραμα.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί σε αντίστοιχη μείωση της θνησιμότητας. Πραγματικά, θα πρέπει να πέσει κάτω από τα αναμενόμενα επίπεδα, λόγω του τεράστιου όγκου του φαινομένου της έλξης προς τα εμπρός.
Ωστόσο, δεδομένου ότι ο μακροπρόθεσμος αντίκτυπος του πειράματος εξακολουθεί να καταγράφεται και να αξιολογείται (από ανεξάρτητους ερευνητές σε κάθε περίπτωση, όχι από τις αρχές δημόσιας υγείας ή τους ρυθμιστικούς φορείς), εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα για το εάν οι θάνατοι θα σταματήσουν.
Επιπλέον, δεν είμαι απολύτως βέβαιος πως μπορούμε να εμπιστευτούμε ό,τι εξακολουθούν να αναφέρουν ως στατιστικά των εμβολιασμών ούτως ή άλλως.
Θα το εξετάσω ξανά σε τρεις μήνες, όταν τουλάχιστον τα δεδομένα θνησιμότητας ολόκληρου του έτους θα είναι διαθέσιμα.
Οι Ιάπωνες ήταν πάντα υπάκουος λαός στην εξουσία... Εμείς πως την πατήσαμε έτσι;