Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Ιάπωνες καθηγητές από την "Ομάδα Μελέτης Εμβολίων" αποκαλύπτουν "πρωτοφανείς" παρενέργειες σε δελτίο Τύπου στις 11 Ιανουαρίου 2024

"Αυτό το είδος αναφοράς για παρενέργειες φαρμάκων είναι άνευ προηγουμένου"...
*του aussie17*

Στις 11 Ιανουαρίου 2024, στην Ιαπωνία, η Ομάδα Μελέτης Ζητημάτων Εμβολίων συγκάλεσε συνέντευξη Τύπου για να αποκαλύψει τα κρίσιμα και ανησυχητικά ευρήματα των αρχικών εξάμηνων ερευνών της σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων για την Covid-19. Τα αποτελέσματα, όπως παρουσιάστηκαν από μια ομάδα έγκριτων ιατρικών εμπειρογνωμόνων, δεν ήταν παρά ανησυχητικά, εφιστώντας ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών ανησυχιών, από τον καρκίνο έως τις νευρολογικές διαταραχές.

Ο ομότιμος καθηγητής Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο μίλησε για την ποικιλία των παρενεργειών που αποκαλύφθηκαν από τη μελέτη τους. “Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αποκάλυψε ορισμένες συγκλονιστικές πληροφορίες”, δήλωσε, δίνοντας έναν σοβαρό τόνο από την αρχή. “Χιλιάδες δημοσιεύσεις έχουν αναφέρει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, που επηρεάζουν κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας – από την οφθαλμολογία μέχρι την ψυχιατρική”. Σημειώνοντας το ευρύ πεδίο αυτών των ευρημάτων, τόνισε ότι “Αυτό το είδος αναφοράς για παρενέργειες φαρμάκων ή παρόμοια είναι άνευ προηγουμένου”.

Παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες, ο καθηγητής Fukushima ανέφερε σημαντικές αιχμές σε ορισμένες καταστάσεις μετά από εκστρατείες εμβολιασμού. "Για παράδειγμα, το ποσοστό θνησιμότητας για λευχαιμία προσαρμοσμένο για την ηλικία έχει αυξηθεί. Και υπάρχουν σημαντικά ευρήματα για τον καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο των ωοθηκών κλπ.", ανέφερε επισημαίνοντας σοβαρές επιπτώσεις για κρίσιμες ασθένειες λόγω των εμβολίων, κάτι που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει τεκμηριωθεί προηγουμένως.

Η συνέντευξη Τύπου δεν απέφυγε να συζητήσει την απόκρυψη τέτοιων πληροφοριών. “Οι Ιάπωνες γιατροί προσπαθούν σκληρά, αλλά αντιμετωπίζουν διάφορα εμπόδια”, παρατήρησε ο καθηγητής Φουκουσίμα, ρίχνοντας φως στα κρυφά ρεύματα της ιατρικής λογοκρισίας που έχουν στριμώξει τον επαγγελματικό διάλογο γύρω από τα ζητήματα του εμβολιασμού.

Για τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον εγκέφαλο, τα στοιχεία ήταν εξίσου ανησυχητικά, με τον καθηγητή Φουκουσίμα να λέει ότι “ψυχικές διαταραχές, ψυχιατρικά συμπτώματα, κατάθλιψη, μανία, άγχος, εμφανίστηκαν σε αφθονία, αλλά δεν τελειώνει εκεί”. Τόνισε ότι ο τεράστιος όγκος και η ποικιλία των νευρολογικών ζητημάτων που προέκυψαν ως απάντηση στα εμβόλια ήταν απρόβλεπτα, “Άρα αυτά είναι μόνο ένα μέρος”.

Μιλώντας για τις συνέπειες αυτών των ευρημάτων, ο καθηγητής Yasufumi Murakami από το Πανεπιστήμιο Επιστημών του Τόκιο δεν μάσησε τα λόγια σχετικά με την ευθύνη να σταματήσει η χρήση των εμβολίων με βάση τις δυσμενείς επιπτώσεις τους. "Είναι πολύ σαφές τι συμβαίνει όταν χορηγείτε ένα τοξικό γονίδιο σε έναν άνθρωπο. Υπάρχουν περιπτώσεις που συμβαίνουν μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες μετά την ένεση, αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που εμφανίζονται μετά από ένα ή δύο χρόνια", διευκρίνισε, υποδεικνύοντας τους μακροπρόθεσμους κινδύνους που σχετίζονται με καταστάσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Η καινοτομία της ανοσολογικής απόκρισης στο εμβόλιο ήταν επίσης ένα σημαντικό σημείο συζήτησης, με τον καθηγητή Murakami να τονίζει ότι "με τα τρέχοντα εμβόλια τύπου αγγελιοφόρου RNA, προκαλείται παραγωγή σημαντικής ποσότητας αντισωμάτων IgG4", η οποία αψηφά τις προσδοκίες για μια κανονική απόκριση εμβολίου και θα μπορούσε να επηρεάσει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού.

Ο καθηγητής Masayasu Inoue, Ομότιμος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα, επιβεβαίωσε τη βαρύτητα και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα αυτών των ζητημάτων. “Είναι άνευ προηγουμένου στην ανθρώπινη ιστορία για ένα μόνο εμβόλιο να υπάρχει τόση βιβλιογραφία”, είπε. Μια τέτοια δήλωση εφιστά την προσοχή στο ιστορικά απαράμιλλο επίπεδο ανησυχίας και ελέγχου που έχουν προκαλέσει αυτά τα εμβόλια.

Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση με μια απογοητευτική κριτική, ο καθηγητής Masanori Fukushima τονίζει την αδιάκριτη διάδοση των εμβολίων mRNA σε όλο το σώμα. “Δεν ξέρει πού να πάει. Αν εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, πηγαίνει στον εγκέφαλο, το συκώτι και τα νεφρά”, εξήγησε, δίνοντας μια εικόνα πιθανής συστημικής ευπάθειας που αγνοείται ευρέως τόσο από το κοινό, όσο και από τους επαγγελματίες.

Στη συνέχεια, ο Φουκουσίμα ασχολήθηκε με το επιφανειακό επίπεδο κατανόησης που καθοδηγεί την τρέχουσα αφήγηση του εμβολίου. “Με θραύσματα τέτοιας γνώσης, μεγαλοποιούν τα πράγματα και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν”, παρατήρησε, υπονοώντας μια άστοχη εμπιστοσύνη των αρχών που προωθούν τα εμβόλια ως “ασφαλή και αποτελεσματικά” με βάση την ελλιπή αντίληψη των γεγονότων.

Ζητώντας μια θεμελιώδη αναθεώρηση της βιολογικής κατανόησης, δήλωσε: “Έτσι, ειλικρινά, πρέπει να επιστρέψουν και να ξανακάνουν από τη βιολογία του γυμνασίου, μέχρι και τις εισαγωγικές εξετάσεις στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο”. Αυτή η ισχυρή συμβουλή υπονοούσε ότι όσοι βρίσκονται στο τιμόνι της λήψης αποφάσεων δεν έχουν την απαραίτητη βιολογική γνώση για να κατανοήσουν το πλήρες φάσμα των επιπτώσεων των εμβολίων mRNA.

Συνόψισε την κατάσταση αναγνωρίζοντας την εκκολαπτόμενη κατάσταση της σύγχρονης ιατρικής, “Όπως ανέφερα προηγουμένως, η ιατρική είναι ακόμα ανώριμη”. Αυτή η τελευταία σημείωση χρησιμεύει ως προειδοποιητική υπενθύμιση ότι ο ιατρικός τομέας πρέπει να υιοθετήσει μια πιο προσεκτική και βασισμένη στη γνώση προσέγγιση στις διαπραγματεύσεις του με νέες και αναδυόμενες ιατρικές τεχνολογίες, όπως του mRNA.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes