Τι θα γίνει το 2023;

Μια σύντομη, αλλά περιεκτική πρόγνωση των διάφορων ψυχολογικών επιχειρήσεων της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, της φτώχειας, της πείνας και τελικά του παγκόσμιου αποπληθυσμού.

Jan 5, 2023
Share
*του Dr. Vernon Coleman*

Είναι το τέλος του 2022 και αυτό είναι το βίντεο 319. Αν έχετε παρακολουθήσει και τα 319, μπορείτε να δώσετε ένα χτύπημα στην πλάτη σας – αλλά αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλώ μην εξαρθρώσετε τίποτα καθώς το κάνετε, γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα, γιατροί και νοσοκομεία και πιθανώς κανένα Royal Mail για να σας φέρει μια κάρτα με ευχές να γίνετε καλά…

Οι γενικοί γιατροί, που κερδίζουν τεράστιους εξαψήφιους μισθούς, θέλουν 21 ώρες εργασίας την εβδομάδα, χωρίς να χρειάζεται να βλέπουν τους ασθενείς πρόσωπο με πρόσωπο και απειλούν με απεργία. Πώς θα καταλάβει κανείς αν οι γενικοί ιατροί κάνουν απεργία; Έδωσαν εκατομμύρια τοξικά εμβόλια που προκαλούν έμφραγμα και τώρα δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και νοσοκομεία όταν πάθετε έμφραγμα…

Σήμερα, θα σας πω τι πρόκειται να συμβεί το 2023. Δεν έχω πληροφοριοδότη να με τροφοδοτεί με μυστικά. Δεν έχω τοποθετημένα μικρόφωνα στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και δεν έχω τον Μπιλ Γκέιτς σε γρήγορη κλήση. Ξέρω ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, γιατί από τις αρχές του 2020, όταν άρχισαν τα ψέματα για πρώτη φορά και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο άρχισαν να τραγουδούν τα ίδια λόγια και το ίδιο ζοφερό μοιρολόι, οι συνωμότες ακολουθούν ένα αδίστακτο και κακό πρόγραμμα εξαπάτησης, ψέματος και φόβου.

Στην αληθινή παράδοση των κακών όπως ο Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ, οι συνωμότες θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο. Όλα είναι θέμα δύναμης και χρημάτων. Θέλουν όλο το υπόλοιπο πετρέλαιο για τον εαυτό τους. Ξέρουν ότι τελειώνει και θέλουν να κρατήσουν τα αισχρά σούπερ γιοτ τους σε κίνηση. Θέλουν επίσης αρκετά καύσιμα για αεροπλάνα και για βομβαρδισμό ξένων.

Η έλλειψη πετρελαίου είναι πλέον αιώνια και επιδεινώνεται. Οι πρόσθετοι φόροι στις εταιρείες πετρελαίου σημαίνουν ότι η εξερεύνηση σταματά. Οι τράπεζες δεν θα υποστηρίξουν εταιρείες που αναζητούν περισσότερο πετρέλαιο. Οι πολιτικές της ΕΕ για τα δεξαμενόπλοια και η ασφάλισή τους σημαίνει ότι η παγκόσμια ροή πετρελαίου θα παρεμποδιστεί. Η ΕΕ, θυμηθείτε, ήταν πάντα το πρώτο βήμα των συνωμοτών προς μια μη εκλεγμένη, βάναυση παγκόσμια κυβέρνηση. Όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ είναι συνεργάτες του χειρότερου είδους.

Καθώς το ρωσικό πετρέλαιο εξαφανίζεται από την αγορά, οι άλλοι παραγωγοί θα έχουν ολοένα μεγαλύτερη ισχύ. Η τιμή του πετρελαίου απλώς θα ανέβει.

Οι συνωμότες, βοηθούμενοι από απαξιωμένους οργανισμούς όπως το YouTube και το BBC, δημιούργησαν την υπερθέρμανση του πλανήτη ως δικαιολογία για να μας σταματήσουν από το να ταξιδεύουμε. Και τα σχέδια προχωρούν καλά. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πήρε συμβουλές πρόσφατα από πιστούς της σέκτας της κλιματικής αλλαγής στην Οξφόρδη και το αναπόφευκτο Imperial College ότι μέχρι το 2030, όλα τα αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να κλείσουν, εκτός από το Χίθροου, τη Γλασκώβη και το Μπέλφαστ. Και μέχρι το 2050, τα τρία εναπομείναντα πρέπει να φύγουν. Μέχρι τότε η πρόσβαση στα αεροδρόμια πρέπει να γίνεται μόνο σιδηροδρομικώς. Στην Οξφόρδη –που τώρα μου φαίνεται ότι είναι το παγκόσμιο κέντρο παραφροσύνης που γεννήθηκε από την τυραννία– οι πολίτες θα κλείνονται στις κοινοτικές φυλακές για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Ελέγξτε τα όλα αυτά αν δεν με πιστεύετε. Πιθανώς, μόνο οι συνωμότες, οι πολιτικοί και οι πιστοί της σέκτας της κλιματικής αλλαγής θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν.

Και όπως σας προειδοποίησα πριν από τρία χρόνια, σε ένα βίντεο με τίτλο “Ένα Σχέδιο Ελέγχου του Πληθυσμού”, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2020 και κατέβηκε πολύ γρήγορα, θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Η μεταγραφή βρίσκεται στο βιβλίο μου Covid-19: The Greatest Hoax in History, που περιέχει τα σενάρια όλων των πρώτων βίντεο μου, εκτός από το πρώτο που έκανα χωρίς σενάριο.

Οι εσκεμμένα δημιουργημένες ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων αποτελούν μέρος του αδίστακτου, γενοκτονικού γενικού σχεδίου τους. Ο σχεδιασμένος πόλεμος που δεν έχουμε κηρύξει εντελώς εναντίον της Ρωσίας σημαίνει ότι οι δυτικοί αγρότες δεν έχουν πρόσβαση σε λιπάσματα – θυμηθείτε ότι το 28% της παγκόσμιας προσφοράς προέρχεται από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Αυτό, πέρα από το αυξανόμενο κόστος των καυσίμων και τη βαριά κυβερνητική δράση, σημαίνει ότι χιλιάδες αγροκτήματα κλείνουν. Η ολλανδική κυβέρνηση, για παράδειγμα, μόλις έκλεισε 3.000 εργαζόμενες φάρμες για να ευχαριστήσει τους πιστούς της σέκτας που ισχυρίζονται ότι ανησυχούν πως μπορεί να έχουμε ελαφρώς καλύτερα καλοκαίρια περιστασιακά…

Τα παράλογα σχέδια εκ νέου αγριοποίησης, με τα οποία οι βίσονες, οι κάπροι, οι λύκοι, οι κάστορες και οι αγριόγατες εισάγονται στην ύπαιθρο, όπου δεν έχουν ξαναπάει, στοχεύουν στον εξαναγκασμό των ανθρώπων έξω από την ύπαιθρο και μέσα στις πόλεις, καθώς και στον εξαναγκασμό των τιμών των τροφών ολοένα και υψηλότερα και διασφαλίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε τρόφιμα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια. Όλοι αυτοί οι βίσονες που περιφέρονται δεν θα κάνουν πολύ καλό στα χωράφια με λάχανα ή τα ηλιακά πάνελ…

Οι άνθρωποι δεν προσέχουν τι συμβαίνει επειδή παραπλανούνται από τους περισπασμούς και τις λάθος κατευθύνσεις. Οι συνωμότες είναι σαν τους ταχυδακτυλουργούς. Χρησιμοποιούν αδύναμους ναρκισσιστές επιδεικτικά, όπως ο κος Χάρι και η κυρία Μέγκαν, για να αποσπάσουν την προσοχή των μαζών με τα αδύναμα μυαλά. Οι ψεύτικες σειρές σχετικά με τη φυλή και τον σεξισμό δημιουργούνται για να αποσπάσουν την προσοχή και να διχάσουν. Μια λέξη που θεωρείται ακατάλληλη μετατρέπεται σε επίθεση που αλλάζει τη ζωή - αλλά μόνο αν πάει με έναν τρόπο. Εν τω μεταξύ, ο ρατσισμός κατά των λευκών ανδρών φαίνεται να συνεχίζεται αμείωτος. Σε έναν λευκό που έκανε αίτηση για δουλειά στην αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ προφανώς του είπαν ότι δεν ήταν κατάλληλος, επειδή προσλάμβαναν μόνο γυναίκες και εθνικές μειονότητες. Γυρίστε το από την ανάποδη και δείτε πώς ακούγεται. Πόσοι διπλά “ξύπνιοι” αριστεροί θα άρχιζαν να ουρλιάζουν, αν η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ ανακοίνωνε ότι δεν στρατολογούσε γυναίκες ή μη λευκούς άντρες; Ή στρατολογούσε μόνο μη Εβραίους; Ή στρατολογούσε μόνο ετεροφυλόφιλους;

Οι αγωνιστές της φυλής θα κατεβάσουν ένα άγαλμα, αλλά δεν τους έχω δει να διαμαρτύρονται για εκατοντάδες εκατομμύρια που πεθαίνουν από την πείνα στην Αφρική και την Ασία, λόγω των μαζικά υψηλών τιμών των τροφίμων και των καυσίμων. Η Ευρώπη, ενώ προσποιείται ότι είναι πολύ πράσινη και προσηλωμένη στο “καθαρό μηδέν”, εισάγει τεράστιες ποσότητες κομμένων δέντρων για να κάψει και να παράγει ηλεκτρική ενέργεια και τροφοδοτείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο, που εισάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε τεράστια δεξαμενόπλοια που κινούνται με ντίζελ. Και εντός της Ευρώπης, 573 δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των φορολογουμένων δαπανήθηκαν για να διατηρηθούν οι τιμές της ενέργειας προσιτές. Αυτού του είδους τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα στην Αφρική ή την Ασία.

Το επόμενο πρόβλημα για την Ευρώπη είναι ότι οι δεξαμενές αποθήκευσης αερίου είχαν γεμίσει με ρωσικό αέριο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν από τον επόμενο χειμώνα. Επιπλέον, οι κινεζικές εισαγωγές LNG ήταν χαμηλές, λόγω των τρελών μηδενικών πολιτικών τους για την Covid. Όταν τελειώσουν, οι Κινέζοι θα αγοράσουν όλο το φυσικό αέριο. Αν πιστεύετε ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι κακός για τις τιμές και το κρύο, περιμένετε μέχρι τον επόμενο χειμώνα…

Η ψηφιοποίηση, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και ένα παγκόσμιο πρόγραμμα κοινωνικής πίστωσης αποτελούν μέρος του σχεδίου ελέγχου όλων όσων κάνουμε. Ο εχθρός θα κρατήσει τα επίπεδα του φόβου όσο πιο ψηλά μπορεί με την πείνα, την οικονομική κατάρρευση, τους πολέμους και τις ατελείωτες απειλές νέων ασθενειών. Και φυσικά, οι θάνατοι από τραυματισμό από τα εμβόλια ταξινομούνται ως “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων”. Δεν θα κατηγορήσουν ποτέ τα εμβόλια για τίποτα. Θα συνδέσουν τα εμβόλια με την ψηφιοποίηση και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα, αν δεν έχετε κάνει όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια. Είχα προειδοποιήσει για αυτό πριν από χρόνια, όπως θα θυμάστε.

Ο πιο σημαντικός, άμεσος αγώνας είναι η μάχη για τη διατήρηση των μετρητών. Οι ανόητοι λένε “Ω, τι κρίμα που εξαφανίζονται τα μετρητά”, χωρίς να έχουν ιδέα γιατί εξαφανίζονται τα μετρητά. Τα μετρητά είναι το κλειδί για όλα. Μην χρησιμοποιείτε καταστήματα ή καφετέριες που δεν λαμβάνουν μετρητά. Απλώς φύγετε από εκεί. Και αν το δημοτικό συμβούλιο εισάγει χώρους στάθμευσης όπου μπορείτε να παρκάρετε μόνο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι θα παραπονεθείτε. Πιστεύω ότι μάλλον παραβιάζουν το νόμο και θα πρέπει να κάνετε έφεση εάν σας επιβληθεί πρόστιμο. Τραβήξτε φωτογραφίες και βρείτε μάρτυρες. Πρέπει να πολεμήσουμε αυτές τις καταραμένες εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή είναι μια πραγματικά ζωτικής σημασίας μάχη.

Θέλουν μια εντελώς ψηφιακή κοινωνία. Όταν δεν υπάρχουν μετρητά, μπορούν να κόψουν την πρόσβασή σας στα χρήματά σας. Δείτε τι απέγιναν οι Καναδοί φορτηγατζήδες, των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεσμεύτηκαν επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν. Και δείτε τι συνέβη με το Bitchute – μια από τις λίγες πλατφόρμες όπου μπορούν να εμφανιστούν αληθινά βίντεο. Βοηθήστε τον Ray στο Bitchute αν μπορείτε – υπάρχουν συμβουλές για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτήν την πλατφόρμα. Ευχαριστώ τον Mark στο Earthnewspaper και όλους εκείνους τους ανθρώπους που έβαλαν τα βίντεό μου στο Bitchute και σε άλλες πλατφόρμες. Και προσπαθήστε να επιστρέψετε στο Brandnewtube, το οποίο ο Muhammed Butt πάλευε να αποκαταστήσει. Οι άνθρωποι που το κατέβασαν, όποιοι κι αν ήταν, κατάφεραν να διαγράψουν και να καταστρέψουν ένα ολόκληρο σωρό από τα βίντεό μου, αλλά καταφέραμε να βρούμε αντίγραφα ασφαλείας πίσω από τον καναπέ.

Και οι τιμές των σπιτιών; Λοιπόν, πέφτουν παντού. Αλλά θα πέσουν περισσότερο στη Βρετανία. Όπως τόνισα στο τελευταίο μου βίντεο, ανεξάρτητοι ειδικοί πιστεύουν τώρα ότι οι τιμές των κατοικιών θα μπορούσαν να μειωθούν κατά ένα τρίτο. Ένα σπίτι 300.000 θα αξίζει 200.000 λίρες. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών με στεγαστικά δάνεια θα μείνουν κάτω από το νερό - θα χρωστούν στο σπίτι τους περισσότερα από όσα αξίζει. Θυμηθείτε το WEF: “δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι”. Και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων θα παραμείνουν υψηλά. Δεν θα επιστρέψουν ποτέ εκεί που ήταν.

Τίποτα τώρα δεν συμβαίνει τυχαία. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Κάθε κακό που συμβαίνει είναι μέρος ενός γενικού σχεδίου και μόλις το καταλάβετε αυτό είναι εύκολο να δείτε τι θα ακολουθήσει. Εσείς και εγώ μπορεί να χαρακτηριστούμε ως θεωρητικοί συνωμοσίας, αλλά αυτοί είναι πρακτικά συνωμότες.

Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι κακό, αναρωτηθείτε: “Ποιος ωφελείται από αυτό – και πώς ακριβώς θα ωφεληθεί”;

Και αναρωτηθείτε πώς κερδίζουν οι συνωμότες. Θυμηθείτε ότι είναι ένα ισχυρό μείγμα από υποκριτικές αριστερές πτέρυγες, που δεν διακρίνονται από τους κομμουνιστές και από ένα σωρό άπληστους δισεκατομμυριούχους απατεώνες, που δεν είναι τίποτα άλλο από ωμοί φασίστες.

Και αν νομίζετε ότι είναι περίεργο να υπονοούμε ότι οι κομμουνιστές θα συνεργάζονταν με φασίστες, σκεφτείτε το. Αν η πολιτική είναι μια ευθεία γραμμή με κομμουνιστές στο ένα άκρο και φασίστες στο άλλο και στη συνέχεια μετατρέψετε την ευθεία σε κύκλο, τότε οι κομμουνιστές και οι φασίστες στέκονται δίπλα-δίπλα γιατί οι στόχοι και οι μέθοδοί τους δεν διακρίνονται.

Οι συνωμότες και οι υπηρέτριές τους, οι συνεργάτες τους, άνθρωποι όπως πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, κυβερνητικοί σύμβουλοι, συντάκτες εφημερίδων και το ιατρικό κατεστημένο, θα σας πουν ότι ο πληθωρισμός σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο, ότι τα επιτόκια θα πάνε πίσω στο τίποτα, ότι οι τιμές των καυσίμων και των τροφίμων σύντομα θα είναι ξανά κανονικές και ότι το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε, είναι οι υστερικοί και παράλογοι ισχυρισμοί των κλιματικών πιστών, ότι ο Πύργος του Άιφελ θα είναι εντελώς κάτω από το νερό σε μια εβδομάδα την Τετάρτη και ότι το Άγαλμα της Ελευθερίας θα έχει λιώσει την επόμενη Τρίτη…

Το Net zero είναι η πιο ανατριχιαστική νομοθετική ανοησία που έχει δημιουργηθεί ποτέ – χειρότερη από την παράφρονη πολιτική της Κίνας για την Covid, η οποία, φυσικά, έχει σχεδιαστεί εσκεμμένα για να βελτιώσει τη συμμόρφωση με το τυραννικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

Το ιατρικό κατεστημένο έχει ρίξει τον εαυτό του πίσω από μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού και τον μύθο της κλιματικής αλλαγής. Κοιτάξτε την ιστορία και θα δείτε ότι το ιατρικό κατεστημένο είναι σχεδόν πάντα λάθος. Αν κάποιος από το ιατρικό κατεστημένο τολμούσε να συζητήσει αυτή τη δήλωση, θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά δεν θα το κάνει, γιατί ξέρει ότι έχω δίκιο – και είναι όλοι δειλά καθάρματα.

Η αλήθεια είναι ότι η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη δεν υπάρχει. Και ακόμα κι αν οι χειρότερες προβλέψεις τους βασίζονταν σε γεγονότα αντί για φαντασία, τίποτα από αυτά δεν θα είχε σημασία. Ο κόσμος δεν πρόκειται να πάρει φωτιά. Η θάλασσα δεν πρόκειται να εξατμιστεί. Καμία από τις απειλές τους δεν είναι πραγματική.

Και η πραγματική απόδειξη, όπως και με τον εμβολιασμό, είναι ότι δεν θα συζητήσουν την κλιματική αλλαγή. Δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση. Τα μέσα ενημέρωσης, όπως το απαξιωμένο BBC, έχουν απαγορεύσει κάθε συζήτηση και αμφισβήτηση του εμβολιασμού. Και επίσης έχουν απαγορεύσει κάθε συζήτηση για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Προσποιούνται ότι αυτά τα θέματα γίνονται αποδεκτά. Αλλά γίνονται αποδεκτά μόνο από τους συνωμότες.

Ο κόσμος είναι γεμάτος με πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, αλλά το κατεστημένο συνεχίζει να αρνείται ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι τα εμβόλια της Covid-19 κάνουν πολύ περισσότερο κακό, παρά καλό. Αλλά οι γιατροί και οι νοσοκόμες συνεχίζουν να τα δίνουν - δηλητηριάζοντας σκόπιμα τους ασθενείς τους και να πληρώνονται γι' αυτό. Και οι ασθενείς που χρειάζονται μεταγγίσεις αίματος και ζήτησαν μη εμβολιασμένο αίμα κακοποιούνται από γιατρούς και νοσηλευτές. Πράγματι, οι γονείς που ζητούν για τα παιδιά τους να τους χορηγηθεί ανεμβολίαστο αίμα, είναι πιθανό να τους πάρουν τα παιδιά τους.

Δεν έχουμε ελευθερία και δεν έχουμε ελευθερία λόγου. Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, που πολλοί επιστήμονες που γράφουν ερευνητικές εργασίες αυτολογοκρίνονται, επειδή φοβούνται μήπως χάσουν την καριέρα τους.

Όλα είναι θέμα χρημάτων. Οι φαρμακευτικές εταιρείες βγάζουν δισεκατομμύρια από τα εμβόλια. Οι γιατροί βγάζουν εκατομμύρια από τους εμβολιασμούς. Η βιομηχανία της κλιματικής αλλαγής είναι μια εμπορική απάτη –όπως και το AIDS– και υπάρχουν τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων που βγάζουν πολλά χρήματα από αυτήν. Τα δισεκατομμύρια που απαιτούνται για αποζημιώσεις θα απορριφθούν από απατεώνες και ομάδες πίεσης για την κλιματική αλλαγή.

Εννέα εκατομμύρια Βρετανοί σε ηλικία εργασίας δεν εργάζονται, ούτε αναζητούν δουλειά. Έχουν κουραστεί από τη δουλειά. Τα “δωρεάν χρήματα” του Σουνάκ τους έχουν ενθαρρύνει να πιστεύουν ότι η δουλειά είναι για άλλους ανθρώπους. Οι τεράστιες αυξήσεις στις πληρωμές παροχών είναι μέρος του σχεδίου για να εξαρτηθούν όλοι από την κυβέρνηση. Γιατί να δουλεύεις όταν η κυβέρνηση θα σου δώσει περισσότερα χρήματα για να μείνεις σπίτι και να βλέπεις τηλεόραση; Σε όλο τον κόσμο, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι ισχυρίζονται τώρα ότι δεν μπορούν να εργαστούν λόγω της μακροχρόνιας Covid - μια φανταστική ασθένεια που προωθείται από πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης, επειδή είναι βολικό και χρήσιμο για τους συνωμότες.

Εκατομμύρια είναι στο πανεπιστήμιο, σπουδάζοντας μαθήματα σε θέματα που δεν έχουν καμία απολύτως αξία και που θα τους οδηγήσουν σε χρέη, long Covid και μια ζωή με παροχές. Οι συνωμότες θέλουν όλοι να κάνουμε τα πάντα διαδικτυακά.

Δεν θα χρειαστούν γιατροί, νοσηλευτές, δάσκαλοι, τραπεζικό προσωπικό, ταξιδιωτικό προσωπικό ή προσωπικό πληροφορικής. Οι υπολογιστές και τα ρομπότ μπορούν να κάνουν ό,τι κάνουν, αλλά το κάνουν φθηνότερα και καλύτερα. Τα ρομπότ είναι καλύτερα από τους χειρουργούς και πιο ευγενικά από τις νοσοκόμες. Η αστυνομία θα αντικατασταθεί από ρομπότ. Τα τρόφιμα θα παρασκευάζονται στα εργοστάσια από ρομπότ – δεν θα καλλιεργούνται σε φάρμες. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι περιττοί. Δεν θα υπάρχει καθημερινή ταχυδρομική υπηρεσία. Οι οικοδόμοι και οι δικηγόροι θα αντικατασταθούν από υπολογιστές ή ρομπότ. Δεν θα υπάρχουν εφημερίδες ή έντυπα περιοδικά. Όλα αυτά ήδη συμβαίνουν. Απλώς ελέγξτε το.

Έτσι, αυτό που πρόκειται να συμβεί, είναι ότι ο πληθωρισμός θα παραμείνει υψηλός. Οι κυβερνήσεις πρέπει να διατηρήσουν τον πληθωρισμό σε υψηλά επίπεδα, για να εξαλείψουν τα τεράστια χρέη που έχουν δημιουργήσει. Και τα επιτόκια δεν πέφτουν ξανά στο μηδέν ή κοντά στο μηδέν. Θυμηθείτε: οι τιμές των τροφίμων και των καυσίμων παραμένουν υψηλές και ανεβαίνουν. Και έτσι οι τιμές των πάντων θα εκτιναχθούν στα ύψη.

Οι κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να μοιράζουν τεράστιες ποσότητες από τα χρήματά μας, ώστε να έχουν περισσότερο έλεγχο πάνω μας και οι φόροι θα παραμείνουν υψηλοί και θα αυξηθούν. Οι σχεδιασμένοι πόλεμοι θα γίνουν χωρίς την έγκρισή μας, αλλά με τα χρήματά μας. Αφαιρούν τους ελέγχους από τις τράπεζες, ώστε να μπορούν να βγάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Παρατηρήσατε παρεμπιπτόντως ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και οι μεσαίες τάξεις σφυροκοπούνται από υψηλότερους φόρους, η κυβέρνηση του… Schwab αφαιρεί το ανώτατο όριο από τα μπόνους των τραπεζιτών; Το προσέξατε αυτό; Απλά δεν είναι αλήθεια ότι όλοι πληρώνουν περισσότερα…

Θα υπάρχουν όλο και περισσότεροι φόροι. Μπορώ να δω παγκόσμιους φόρους και προειδοποιήσεις για την υγεία για το κρέας και τα προϊόντα κρέατος εντός δύο ετών, αν όχι πιο πριν – με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν τεράστιοι φόροι και προειδοποιήσεις για τον καπνό. Και οι συνωμότες επιτίθενται στη χορτοφαγική διατροφή, για να μας πουλήσουν μια δίαιτα με σφήκες, ακρίδες και εργοστασιακά σκουπίδια.

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι είναι καταδικασμένοι σε μακροχρόνιο αγώνα με το αναπόφευκτο. Οι παμπ, οι καφετέριες και τα μικρά, ανεξάρτητα μαγαζιά δεν έχουν μέλλον, γιατί δεν υπάρχει θέση για αυτά στο New Normal. Το Great Reset δεν έχει πλέον χώρο για ανεξάρτητες επιχειρήσεις, όχι περισσότερο από όσον έχει για ανεξάρτητη σκέψη. Οι Millennials, που πιστεύουν ότι επιστρέφουμε στα χαμηλά επιτόκια και τον χαμηλό πληθωρισμό, ζουν δίπλα στον Πήτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ. Δεν θα υπάρχουν πλέον φθηνές εισαγωγές από την Κίνα.

Έχουμε ήδη μπει στην παράταση. Εάν δεν αναλάβουμε δράση πολύ γρήγορα, όλα θα τελειώσουν σύντομα. Καθώς προχωράμε ανελέητα σε έναν ψηφιακό κόσμο χωρίς μετρητά, τα γκέτο για τα οποία προειδοποίησα πριν από σχεδόν τρία χρόνια γίνονται όλο και πιο αληθινά κάθε μέρα. Κανείς δεν θα μας σώσει. Πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας.

Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Ο πιο πρόσφατος κίνδυνος είναι ότι σχεδιάζουν να κάνουν έγκλημα πολέμου το να λέμε την αλήθεια για τα εμβόλια, κάθε είδους ή για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το να λέμε την αλήθεια θα είναι έγκλημα πολέμου – που θα χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Παρακαλώ δείτε τις ιστοσελίδες μου www.vernoncoleman.com και www.vernoncoleman.org – όπου υπάρχει νέο υλικό τις περισσότερες μέρες – και μοιραστείτε ό,τι βρίσκετε με όλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με έχουν αποκλείσει από παντού, εκτός από τους δικούς μου ιστότοπους και τους ευγενικούς ανθρώπους που μεταφέρουν το υλικό μου. Τυχόν ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βλέπετε στο όνομά μου είναι απατηλοί.

Οι απαξιωμένοι ιστότοποι συνωμοσίας όπως το YouTube μου απαγόρευσαν στην πραγματικότητα να βλέπω τους ιστότοπούς τους. “Woke” οργανώσεις όπως η Royal Society of Arts με έδιωξαν, επειδή τόλμησα να πω την αλήθεια. Όποιος εξακολουθεί να επιτρέπεται να τοποθετεί βίντεο σε ιστότοπους όπως το YouTube πρέπει να θεωρείται μάλλον ύποπτος. Θυμηθείτε: κάθε φορά που χρησιμοποιείτε απαξιωμένους και επικίνδυνους ιστότοπους όπως το YouTube, το Google, τη Wikipedia ή το Facebook, κάνετε αυτούς τους ιστότοπους ισχυρότερους, καθιστώντας τους πλουσιότερους.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα από τα βιβλία μου, θα ήταν υπέροχο. Η λειτουργία ιστοτόπων κοστίζει περισσότερο από ό,τι νομίζετε – υπάρχουν χρεώσεις για αυτό και χρεώσεις για εκείνο – και ποτέ δεν δεχθήκαμε διαφημίσεις ή χρεώσαμε τέλη. Τα καλά νέα είναι ότι η επισκεψιμότητα στο www.vernoncoleman.org τον περασμένο μήνα έφτασε τα 17,5 εκατομμύρια και υπήρξαν 796 απόπειρες εισβολής σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο τον Νοέμβριο. Μερικούς μήνες υπάρχουν έως και 3.000 σοβαρές απόπειρες hacking σε ένα μήνα.

Και να θυμάστε: όταν βλέπετε κάτι κακό να συμβαίνει, πρέπει να υπερασπίζεστε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό. Αν δεν το κάνεις, μπορεί να είσαι και νεκρός. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν γυρίσει τα πρόσωπά τους στον τοίχο και τα παράτησαν. Δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου πουθενά στον κόσμο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Χριστιανοί είναι μια εθνική μειονότητα και σε πολλά μέρη της χώρας οι λευκοί Άγγλοι είναι μια καταπιεσμένη εθνική μειονότητα.

Αλλά σίγουρα δεν είστε μόνοι. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν. Και μόλις ξυπνήσουν δεν ξανακοιμούνται.

Ελπίζω να έχετε ένα πολύ καλύτερο 2023 από αυτό που θέλουν να έχουμε. Είθε ο Θεός να είναι μαζί σας και να θυμάστε: θέλουν συμμόρφωση, ας τους δώσουμε περιφρόνηση.

Να μην εμπιστεύεστε την κυβέρνηση, να αποφύγετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να καταπολεμήσετε τα ψέματα. Αυτό είναι τόσο αληθινό τώρα, όσο ήταν όταν το είπα για πρώτη φορά πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Και αν θέλετε να σώσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας, μοιραστείτε αυτό και τα άλλα βίντεό μου με όλους όσους γνωρίζετε και με πολλά άτομα που δεν γνωρίζετε.

Δεν μπορώ να μοιραστώ τίποτα, γιατί με έχουν απαγορεύσει από παντού για το σύγχρονο αμάρτημα να λέω την αλήθεια. Αλλά θα είμαι εδώ στο www.vernoncoleman.org και στο www.vernoncoleman.com όσο περισσότερο μπορώ.

Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε έναν ηλικιωμένο άνδρα σε μια καρέκλα…

Share


Ευχαριστώ πολύ που είστε δωρεάν συνδρομητής στο Critical Thinking Newsletter. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε την δουλειά μου,

Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη!