Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
1

Πρωτοφανής έξαρση επιθετικών καρκίνων: Ο επί 48 χρόνια βετεράνος γιατρός Dr. Dietrich Klinghardt προειδοποιεί!

"...Και οι τύποι καρκίνου που εμφανίζονται τώρα είναι πολύ πιο επιθετικοί και ταχύτεροι από οτιδήποτε έχουμε παρατηρήσει αυτά τα 48 χρόνια. Αυτό είναι άνευ προηγουμένου, είναι κάτι εντελώς νέο..."
1
*του aussie17*

Σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε στις 11 Μαρτίου 2024, στο πρόγραμμα Kolloquium στο wikisana.ch [ΠΗΓΗ], ο Δρ. Dietrich Klinghardt, βετεράνος γιατρός με 48 χρόνια εμπειρίας, μοιράστηκε τις παρατηρήσεις του σχετικά με την ανησυχητική αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου. Οι γνώσεις του προσφέρουν έναν κριτικό προβληματισμό σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις στη διαχείριση της υγείας και των ασθενειών.

Ο Δρ. Dietrich Klinghardt, ξεκίνησε το ταξίδι του στην ιατρική και την ψυχολογία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, όπου απέκτησε και το διδακτορικό του με μια μελέτη για το πώς το εσωτερικό νευρικό σύστημα του σώματός μας αλληλεπιδρά με τις αυτοάνοσες ασθένειες.

Ο Δρ. Klinghardt περιέγραψε την αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου ως το “φαινόμενο ραβδιού του χόκεϊ”, έναν όρο που δίνει μια ζωντανή εικόνα της κατάστασης. Ακριβώς όπως το σχήμα ενός μπαστουνιού του χόκεϊ, τα κρούσματα καρκίνου αυξάνονται σιγά-σιγά εδώ και δεκαετίες, για να δούμε μια δραματική και ξαφνική άνοδο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αυτή η απότομη αύξηση των κρουσμάτων είναι άνευ προηγουμένου και παρόμοια με την τάση των πωλήσεων φαρμάκων για τον καρκίνο που βλέπω από τις πηγές του κλάδου μου.

Σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό τμήμα της ομιλίας του, ο Δρ. Klinghardt μοιράστηκε ιδέες που αντλήθηκαν από δεκαετίες στενής παρακολούθησης ασθενών, υπογραμμίζοντας την ανησυχητική εξέλιξη των περιπτώσεων καρκίνου που έχει δει.

“Έχω πολλούς ασθενείς που γνωρίζω ακόμα από τα πρώτα μου χρόνια και πολλούς ασθενείς στον σημερινό πληθυσμό ασθενών μου που φροντίζω εδώ και 20 χρόνια, όπου στην αρχή θεραπεύαμε τον καρκίνο και οι ασθενείς θεωρούνταν θεραπευμένοι",

διευκρίνισε. Αυτή η μακροχρόνια σχέση με τους ασθενείς του του παρείχε ένα μοναδικό πλεονέκτημα για να παρατηρήσει ανησυχητικές τάσεις.

Συνέχισε περιγράφοντας ένα ανησυχητικό φαινόμενο:

Και όπου ξαφνικά όχι απαραίτητα η ίδια καρκινική ασθένεια, αλλά ένας διαφορετικός τύπος καρκίνου εξερράγη”.

Η αντίθεση που δείχνει μεταξύ παρελθόντος και παρόντος είναι έντονη και ανησυχητική.

"Και οι τύποι καρκίνου που εμφανίζονται τώρα είναι πολύ πιο επιθετικοί και ταχύτεροι από οτιδήποτε έχουμε παρατηρήσει αυτά τα 48 χρόνια. Αυτό είναι άνευ προηγουμένου, είναι κάτι εντελώς νέο".

Η χρήση του όρου "άνευ προηγουμένου" από τον Δρ. Klinghardt όχι μόνο υπογραμμίζει τη σοβαρότητα αυτού του ζητήματος, αλλά το χαρακτηρίζει επίσης ως μια δραστική απόκλιση από τα πρότυπα που έχει παρατηρήσει κατά τη διάρκεια της σχεδόν πέντε δεκαετιών καριέρας του. Η αφήγησή του από πρώτο χέρι χρησιμεύει ως κρίσιμη μαρτυρία για το μεταβαλλόμενο τοπίο της ογκολογίας, κάτι που εγείρει σημαντικές ανησυχίες και απαιτεί μια βαθύτερη κατανόηση των αιτιών της.

Ενώ τα ακριβή αίτια αυτής της ξαφνικής αύξησης παραμένουν ένα θέμα που χρίζει προσοχής λόγω της ευαίσθητης φύσης της συζήτησης, ο Δρ. Klinghardt υπαινίχθηκε πιθανούς συσχετισμούς με “ειδικά ιατρικά μέτρα” που εισήχθησαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ωστόσο, απέφυγε να εμβαθύνει σε αυτό το θέμα στην εκπομπή, αναφερόμενος στη λογοκρισία στις ιατρικές κοινότητες:

“Και αν αυτό σχετίζεται με τα ειδικά ιατρικά μέτρα που επιβλήθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ή άλλα φαινόμενα είναι πίσω από αυτό, νομίζω ότι πρέπει να αποφύγουμε να το συζητήσουμε στο πλαίσιο αυτής της εκπομπής”.

Ο Δρ. Klinghardt τόνισε επίσης μια αξιοσημείωτη παρατήρηση από τη δική του πρακτική. Πολλοί από τους ασθενείς του, που είναι γνωστό ότι έχουν γενετική προδιάθεση για καρκίνο, έχουν βιώσει μια “έκρηξη” περιπτώσεων καρκίνου. Αυτό δεν περιορίζεται στην επανεμφάνιση καρκίνων που είχαν υποβληθεί σε προηγούμενη θεραπεία, αλλά περιλαμβάνει την εμφάνιση νέων, πιο επιθετικών και ταχύτερα εξελισσόμενων τύπων καρκίνου. Αυτό, περιέγραψε ο Δρ. Klinghardt, είναι εντελώς νέο στην δεκαετιών καριέρα του, σηματοδοτώντας μια ανησυχητική αλλαγή στη φύση των καρκινικών ασθενειών που εμφανίζονται στους ασθενείς σήμερα.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Δρ. Klinghardt επεσήμανε πως αυτή η σημαντική αύξηση των περιπτώσεων επιθετικού καρκίνου επηρεάζει κυρίως όσους ακολούθησαν ιατρικές παρεμβάσεις που συνιστώνται από το κράτος.

Πρότεινε επίσης έναν εναλλακτικό λόγο για την παρατηρούμενη αύξηση των ποσοστών καρκίνου, επισημαίνοντας την ενεργοποίηση των δικτύων 5G τα τελευταία χρόνια λέγοντας:

“…Θέλω να πω, ως εναλλακτικός λόγος για την αύξηση που παρατηρούμε τουλάχιστον, η ενεργοποίηση των δικτύων 5G εμπλέκεται σίγουρα”.

Αυτή η δήλωση προσθέτει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας στη συζήτηση γύρω από τη δημόσια υγεία και την τεχνολογία, υποδεικνύοντας την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα και διάλογο σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις των δικτύων 5G στην ανθρώπινη υγεία.

Θυμάμαι, πριν από περίπου μια δεκαετία, στο απόγειο της καριέρας μου στις φαρμακευτικές εταιρείες, πως πήρα τη συνειδητή απόφαση να σταματήσω να κρατάω το κινητό στο αυτί μου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Εκείνη την εποχή άρχισα να παρατηρώ κάτι ανησυχητικό – όχι μόνο πολλές μελέτες φαρμάκων αμφισβητούνταν ως προς την ακεραιότητά τους, αλλά φαινόταν ότι οι νέες τεχνολογίες παρέκαμπταν εντελώς τον έλεγχο των μελετών. Αυτή η συνειδητοποίηση με ταρακούνησε, ειδικά καθώς ασχολήθηκα πολύ με το μάρκετινγκ αντικαρκινικών φαρμάκων και γνώρισα πολλούς καρκινοπαθείς. Παρακολουθώντας τον αγώνα τους από πρώτο χέρι, δεν μπορούσα παρά να νιώσω μια αυξανόμενη ανησυχία για την εξάρτησή μας από αυτές τις τεχνολογίες.

Εν πάση περιπτώσει, ο Δρ. Klinghardt έθεσε ένα άλλο σημείο σχετικά με το λεγόμενο ποσοστό “υπερβάλλουσας θνησιμότητας”. Σε αντίθεση με το πρώτο έτος της εκδήλωσης της νόσου, όπου τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν στατιστικά χαμηλότερα ή αμετάβλητα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά την έναρξη των εκστρατειών εμβολιασμού, σημειώθηκε αναμφισβήτητη αύξηση της θνησιμότητας. Αυτό είναι σίγουρα άλλο ένα μήνυμα ότι αυτές οι γονιδιακές θεραπείες mRNA πρέπει να αποσυρθούν το συντομότερο δυνατό…

Ακολουθεί ολόκληρο το επεισόδιο του wikisana.ch με αγγλικούς υπότιτλους.


Share

1 Comment
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes