ΜΕΛΕΤΗ: Βρέθηκαν τουλάχιστον 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία σε εμβόλια για την COVID-19...
... από τις AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm και Sputnik V, με ICP-MS ακριβείας
Περίληψη
Τα πειραματικά εμβόλια που υποτίθεται ότι εφευρέθηκαν για την καταπολέμηση της COVID-19 επιβλήθηκαν καταναγκαστικά στον παγκόσμιο πληθυσμό από τα τέλη του 2020. Έχουν προκαλέσει αναρίθμητες και ποικίλες ασθένειες που κυμαίνονται από ήπιες έως θανατηφόρες. Αυτή η αύξηση στις διαταραχές υγείας και στους αιφνίδιους θανάτους άρχισε να εκδηλώνεται ταυτόχρονα με τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάστηκαν και τις δόσεις που χορηγήθηκαν ανά άτομο.
Μέχρι το τέλος του 2023, 24 αδήλωτα χημικά στοιχεία είχαν ανιχνευθεί με Ηλεκτρονική Μικροσκοπία Σάρωσης σε συνδυασμό με Φασματοσκοπία Διασποράς Ενέργειας Ακτίνων Χ (SEM-EDX) στα εμβόλια για την COVID-19 διαφόρων εμπορικών σημάτων, από διάφορες ερευνητικές ομάδες σε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Σε αυτό το έγγραφο, αναφέρουμε εργαστηριακά αποτελέσματα από επαγωγικά συζευγμένη φασματομετρία μάζας πλάσματος υψηλής ακρίβειας (ICP-MS) που επιβεβαιώνουν και επεκτείνουν τα προηγούμενα αποτελέσματα από τη SEM-EDX. Για το σκοπό αυτό, αναλύθηκαν τα περιεχόμενα φιαλιδίων από διαφορετικές παρτίδες των εμπορικών σημάτων AstraZeneca/Oxford, CanSino Biologics, Pfizer/BioNTech, Sinopharm, Moderna και Sputnik V.
Μεταξύ των μη δηλωθέντων χημικών στοιχείων εντοπίστηκαν 11 από τις 15 κυτταροτοξικές λανθανίδες που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρονικές συσκευές και στην οπτογενετική. Επιπλέον, μεταξύ των μη δηλωθέντων στοιχείων ήταν και τα 11 βαρέα μέταλλα: το χρώμιο βρέθηκε στο 100% των δειγμάτων, το αρσενικό στο 82%, το νικέλιο στο 59%, το κοβάλτιο και ο χαλκός 47%, ο κασσίτερος στο 35%, το κάδμιο, ο μόλυβδος και το μαγγάνιο στο 18% και ο υδράργυρος στο 6%. Συνολικά βρέθηκαν και ποσοτικοποιήθηκαν 55 αδήλωτα χημικά στοιχεία με ICP-MS.
Συνδυάζοντας αυτά τα ευρήματα με τα αποτελέσματα της SEM-EDX, συνολικά 62 μη δηλωμένα χημικά στοιχεία έχουν βρεθεί στα διάφορα προϊόντα. Σε όλες τις μάρκες, βρέθηκε βόριο, ασβέστιο, τιτάνιο, αλουμίνιο, αρσενικό, νικέλιο, χρώμιο, χαλκός, γάλλιο, στρόντιο, νιόβιο, μολυβδαίνιο, βάριο και άφνιο. Με την ICP-MS, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο των δειγμάτων είναι ετερογενές και η στοιχειακή σύνθεση ποικίλλει σε διαφορετικά κλάσματα που εξάγονται από το ίδιο φιαλίδιο.
Ε φαντάζομαι ούτε με αυτό υπάρχει πρόβλημα... Όλα καλά... Συνεχίζουμε...