Είναι αυτή η αιτία του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων; Το 70% των ποντικών πέθαναν σε 10 λεπτά...
Μια μελέτη από το 2005 ίσως να τα εξηγεί όλα
*του Naked Emperor*
Όλοι έχουμε δει τα βίντεο κάποιου που πέφτει ξαφνικά στο πάτωμα με καρδιακά προβλήματα. Συχνά τα βίντεο αφορούν ποδοσφαιριστές που πέφτουν τόσο γρήγορα, που δεν μπορούν καν να απλώσουν τα χέρια τους για να προστατευτούν. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και πεθαίνουν επί τόπου.
Αυτό ονομάζεται Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) ή Σύνδρομο Αιφνίδιου Αρρυθμικού Θανάτου.
Ενώ το SADS σίγουρα συνέβη και πριν από την πανδημία, φαίνεται να συμβαίνει πολύ πιο συχνά τώρα. Όπως συμβαίνει με πολλά ζητήματα πανδημίας, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός σχετικά με το αν το SADS συμβαίνει στην πραγματικότητα περισσότερο. Αυτό το αίτημα FOI στο ONS δείχνει ότι, ενώ οι αριθμοί είναι ευτυχώς μικροί, το ποσοστό θανάτων έχει σχεδόν διπλασιαστεί το 2020 και το 2021 έναντι του μέσου όρου τεσσάρων ετών πριν από την πανδημία.
Για τον κωδικό “R96 - Άλλος αιφνίδιος θάνατος, άγνωστη αιτία”, πριν από την πανδημία ήταν κατά μέσο όρο περίπου 52 θάνατοι ετησίως, ενώ το 2020 υπήρχαν 95 θάνατοι και το 2021 100 θάνατοι.
Είναι επίσης ενδεικτικό ότι η σελίδα για το SADS, στον ιστότοπο του British Heart Foundation, εμφανίστηκε μόλις τον Νοέμβριο του 2021.
Έτσι, φαίνεται ότι το SADS έχει αυξηθεί, αλλά τι μπορεί να το προκαλεί;
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τη Stephanie Seneff, αναφέρθηκε σε μια μελέτη του 2005 που εξέτασε ποντίκια με μυοκαρδίτιδα. Λοιπόν, τα ποντίκια δεν είχαν μυοκαρδίτιδα, αυτό θα ήταν πολύ ανθρώπινο. Εκτέθηκαν σε έναν ιό που τα έκανε να υποφέρουν από μυοκαρδίτιδα.
Αλλά εδώ είναι το ενδιαφέρον μέρος. Εξέτασαν τι συνέβη όταν στα ποντίκια έγινε ένεση επινεφρίνης (αδρεναλίνη). Η ένεση αδρεναλίνης αύξησε σημαντικά τη θνησιμότητα των ποντικών και στις τρεις φάσεις της μυοκαρδίτιδας.
Το ποσοστό επιβίωσης για τα ποντίκια με μυοκαρδίτιδα, τα οποία παρακολουθήθηκαν για 30 ημέρες, ήταν 70% με χορήγηση φυσιολογικού ορού, αλλά αυτό μειώθηκε στο 40% με μια δόση αδρεναλίνης.
Τα ποντίκια που δεν εμβολιάστηκαν με τον ιό (και επομένως δεν έπαθαν μυοκαρδίτιδα) και στη συνέχεια τους χορηγήθηκε αδρεναλίνη, είχαν ποσοστό επιβίωσης 100%.
Ακόμη πιο ενδιαφέρον, μερικά ποντίκια εμβολιάστηκαν με τον ιό που προκαλεί μυοκαρδίτιδα και στη συνέχεια αφέθηκαν για 120 ημέρες. Μετά από 120 ημέρες τους δόθηκε μια δόση αδρεναλίνης. Το 70% πέθαναν μέσα σε 10 λεπτά, επειδή οι καρδιές τους ήταν πολύ κατεστραμμένες για να πάρουν την αδρεναλίνη. Κανένα από τα ποντίκια της ομάδας ελέγχου δεν πέθανε μετά από την ίδια δόση αδρεναλίνης.
Η Seneff συνεχίζει να προτείνει ότι τα εμβόλια Covid παρεμβαίνουν στην απόκριση ιντερφερόνης τύπου 1 του οργανισμού και επομένως επιτρέπεται να απελευθερωθεί υπερβολική ποσότητα αδρεναλίνης.
Για να συνοψίσουμε, αυτή η μελέτη δείχνει ότι η μυοκαρδίτιδα (σε αυτή την περίπτωση μετά από μόλυνση, αλλά θα μπορούσε εξίσου να ισχύει και για τον εμβολιασμό) προκάλεσε σημαντική αύξηση στη θνησιμότητα, όταν δόθηκε αδρεναλίνη. Ακόμη πιο ανησυχητικό, παρατηρήθηκε αιφνίδιος θάνατος μετά από 120 ημέρες, με το 70% των ποντικών να πεθαίνουν μέσα σε 10 λεπτά από την ένεση αδρεναλίνης.
Είναι σαφές ότι ακόμη και η ήπια μυοκαρδίτιδα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη από ό,τι κάνουν να φαίνεται οι εΜπιστήμονες και οι fact checkers. Είναι μια ξαφνική αύξηση της αδρεναλίνης, για παράδειγμα ενώ παίζετε ποδόσφαιρο, που κάνει μια ήπια περίπτωση μυοκαρδίτιδας να μετατραπεί σε SADS, παρόμοια με αυτό που συνέβη στα ποντίκια στη μελέτη του 2005.
Με τόσους πολλούς επιπλέον θανάτους “άγνωστης αιτίας” που συμβαίνουν στο σπίτι, θα μπορούσε να είναι αυτός ένας από τους λόγους. Είτε η μυοκαρδίτιδα προκαλείται από την Covid, είτε από το εμβόλιο, αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και να εισαχθεί ένα πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου, για να διασφαλιστεί ότι οποιοσδήποτε με ήπια μυοκαρδίτιδα έχει τη σωστή θεραπεία και να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μετατραπεί σε άλλη μία περιττή στατιστική θανάτου.
Δείτε την ταινία το σύνδρομο του Αμβούργου. Παρακολουθήστε την ταινία λέξη προς λέξη... Αναφέρει ακόμα και αυτή την αδρεναλίνη... Στο μακρινό '79... Σε ευχαριστούμε Ominus...