*του Aussie17*
Η Σιγκαπούρη μόλις κυκλοφόρησε τους πρωτογενείς αριθμούς για την Περιγεννητική Θνησιμότητα και τα Νεκρογέννητα. Η περιγεννητική θνησιμότητα αυξήθηκε κατά 44,7% και η θνησιγένεια αυξήθηκε κατά 70,5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
Είμαστε τώρα έναν ολόκληρο χρόνο μετά τον διπλό εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού. Αυτό καταρρίπτει εντελώς την αφήγηση ότι η COVID προκάλεσε περιγεννητική θνησιμότητα και θνησιγένεια, επειδή αν ήταν έτσι, οι αριθμοί θα είχαν αυξηθεί ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας το 2020. Αντίθετα, βλέπουμε τους αριθμούς να αυξάνονται το 2022, ένα χρόνο αφού το 87% του πληθυσμού διπλοεμβολιάστηκε!
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σχεδόν το 90% του πληθυσμού σε αναπαραγωγική ηλικία είναι διπλοεμβολιασμένο και ενισχυμένο (ελάχιστη προστασία).
Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης παλεύει για πολλά χρόνια με τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων. Δεν συμφωνώ με την αφήγηση ότι η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης μειώνει σκόπιμα τον πληθυσμό της. Για να ενθαρρύνει υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων, η κυβέρνηση έχει προσφέρει μπόνους σε μετρητά και φορολογικά κίνητρα στους πολίτες για να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.
Η χώρα είναι μια από τις λιγότερο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο (αν και πολλοί φίλοι της Σιγκαπούρης θα διαφωνήσουν), κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, τόσο από επαγγελματική όσο και από προσωπική εμπειρία.
Η Διεθνής Διαφάνεια κατατάσσει τη Σιγκαπούρη ως την 5η λιγότερο διεφθαρμένη χώρα παγκοσμίως. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της επιτυχίας έχει αποδοθεί στο ότι πληρώνουν σε πολιτικούς και υπουργούς μισθό ισοδύναμο με του ιδιωτικό τομέα. Αλλά και πάλι, η απληστία φαίνεται να είναι ένας κοινωνικός κανόνας αυτές τις μέρες.
Ο Υπουργός Υγείας της Σιγκαπούρης βγάζει τουλάχιστον 800 χιλιάδες δολάρια ετησίως, περισσότερα από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί πήραν λεφτά από τη Big Pharma. Αλλά, νομίζω ότι συμβουλεύονται ιδιαίτερα τοπικούς καθηγητές ιατρικής που βρίσκονται στο κρεβάτι με την Big Pharma. Για παράδειγμα, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, το κορυφαίο πανεπιστήμιο της χώρας, βρίσκεται σε μια ισχυρή συνεργασία με την EcoHealth Alliance. Γνωρίζουμε πώς ξεκίνησε το φιάσκο της Covid με αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν έρευνα Gain of Function για τους κορωνοϊούς.
Τέλος πάντων, αυτή τη στιγμή, η Σιγκαπούρη βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, με πολλές ενδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν βρεφική θνησιμότητα. Με τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου να το δείχνουν, η κυβέρνηση έχει μερικές επιλογές.
Να αναλάβει την ευθύνη, να γίνει η πρώτη χώρα που θα ανακαλέσει το προϊόν mRNA και θα σταματήσει την εκστρατεία εμβολιασμού για να μειώσει την περαιτέρω βλάβη στον πληθυσμό. Να αρχίσει να εξετάζει την εμβολιαστική αποτοξίνωση (πολύ απίθανο).
Να περιμένει έως ότου η Pfizer ή κάποια άλλη χώρα ανακαλέσει το προϊόν και να κινδυνέψει να βλάψει περαιτέρω τον πληθυσμό, με το 90% του πληθυσμού να έχει ήδη ζημιωθεί (μπορεί).
Να κατηγορήσει την Long COVID ή να δημιουργήσει άλλες αφηγήσεις (πχ. γονείς με Long Covid, γονείς που προσβλήθηκαν από Covid κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κλπ.). Αν και αυτό θα είναι ένα τεράστιο στοίχημα, απλώς κλωτσούν το κουτάκι στο δρόμο (μπορεί).
Να προσποιηθεί ότι δεν συνέβη τίποτα και να εκτελέσει τον χορό της οπισθοδρόμησης, όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, δηλαδή να τερματίσει τις εκστρατείες εμβολιασμού και ενίσχυσης για άτομα κάτω των 50 ετών, επικαλούμενη άλλους λόγους (το πιθανοτερο).
Και τέλος, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται μόνο για βρεφικούς θανάτους και θνησιγένεια. Πρέπει ακόμα να εξηγήσουν το υψηλότερο ρεκόρ θανάτων ποτέ και επίσης γιατί οι γεννήσεις ζωντανών βρφών μειώθηκαν κατά 7,6% μετά τον εμβολιασμό. Πόσα από αυτά οφείλονταν σε αποβολές;
Υπάρχουν πολλές επιπτώσεις λόγω αποβολών και θνησιγένειας. Για παράδειγμα, σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες αναπτύσσει διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) μετά από πρόωρη απώλεια εγκυμοσύνης [ΠΗΓΗ].
Αυτή είναι μία τρομέρή κατάσταση και έρχεται σε μία χώρα κοντά σας…
ΥΓ: Για να διορθώσουμε ορισμένους αριθμούς στο παραπάνω βίντεο από την Dr. Tina Peers, δεν είναι 58% το ποσοστό αποβολών, αλλά 16% (ακόμα υπερδιπλάσιο από το κανονικό).
Share this post