Η Γαλλίδα γενετίστρια Δρ. Alexandra Henrion-Caude και η κορυφαία ερευνητική δημοσιογράφος Corinne Lalo εκθέτουν τους κινδύνους του εμβολίου mRNA και την αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ

"Πρέπει να αποσύρουμε αμέσως αυτό το προϊόν!"
Transcript

No transcript...

*του aussie17*

Σε πρόσφατη ομιλία που διοργάνωσε το BAM! (Belgian Alternative Media) που έλαβε χώρα πρόσφατα, η Δρ. Alexandra Henrion-Caude, κορυφαία Γαλλίδα γενετίστρια και Διευθύντρια Έρευνας στο Γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (INSERM), κάθισε δίπλα στην Corinne Lalo, μια ερευνήτρια δημοσιογράφο και πρώην TV Reporter (για TF1, FR3, TV5MONDE, LE MONDE κλπ) με πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρία. Η συζήτησή τους αφορούσε τους πολύπλοκους τομείς των εμβολίων mRNA για την COVID-19 και της παγκόσμιας διακυβέρνησης της υγείας, αποκαλύπτοντας ζητήματα που απαιτούν σοβαρή επανεκτίμηση από την παγκόσμια κοινότητα.

Η Δρ. Henrion-Caude φέρνει στο τραπέζι μια κριτική ματιά από την εκτεταμένη εργασία της στη γενετική, προσθέτοντας ένα στρώμα επιστημονικού βάθους στη συζήτηση γύρω από τις επιπτώσεις των εμβολίων mRNA. Η Corinne Lalo, γνωστή για τον ρόλο της στην αποκάλυψη κρυφών αφηγήσεων πίσω από σημαντικές κρίσεις δημόσιας υγείας (όπως το μολυσμένο αίμα, το ραδιενεργό σύννεφο του Τσερνομπίλ, ο εμβολιασμός κατά της ηπατίτιδας Β, η γρίπη H1N1) εξερευνά τη διασταύρωση της επιστήμης, της πολιτικής και του κοινωνικού αντίκτυπου, φωτίζοντας περιοχές που συχνά απομένουν στο σκοτάδι.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Corinne να ασχολείται με την αμφιλεγόμενη ταξινόμηση των εμβολίων mRNA ως GMO (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί) και τις νομικές προσαρμογές που έγιναν το 2020 σε όλη την Ευρώπη για να διευκολυνθεί η διάδοσή τους.

"Τα εμβόλια mRNA είναι GMO. Και η ευρωπαϊκή νομοθεσία άλλαξε το 2020 για να μπορέσει να επιτραπεί η άφιξη εμβολίων GMO, τα οποία είναι εμβόλια mRNA",

επεσήμανε, δίνοντας τον τόνο για μια συζήτηση που βασίζεται στις πιθανές επιπτώσεις αυτών των εμβολίων.

Η Corinne έφερε στο φως μια ανησυχητική εξέλιξη σχετικά με την απροσδόκητη ανακάλυψη θραυσμάτων DNA μέσα στα εμβόλια mRNA, ένα εύρημα που εγείρει σημαντικά ηθικά και γενετικά ερωτήματα.

“Πρόσφατα, ο Kevin McKernan έδειξε ότι στα εμβόλια, δεν υπήρχε μόνο mRNA, αλλά υπήρχε και DNA... έως και 30%… Αυτό σημαίνει ότι αν βρούμε DNA σε εμβόλια, θα καταλήξει στα γονιδιώματα”,

τόνισε τη βαρύτητα της ενσωμάτωσης ξένου DNA στο ανθρώπινο γενετικό υλικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το θέμα της ενσωμάτωσης του DNA διερευνάται από αρκετούς ανεξάρτητους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο και είναι θέμα χρόνου να λάβουμε μια απάντηση για αυτό (υποψιάζομαι πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους!).

Η Δρ. Henrion-Caude επέκρινε την αναντιστοιχία μεταξύ των υποσχέσεων που έχουν δοθεί για αυτά τα εμβόλια και της πραγματικότητας που έχει αποκαλυφθεί από τότε. Εξέφρασε ανησυχίες για παραπλανητικά γεγονότα σχετικά με τη συμπεριφορά και την ασφάλεια των εμβολίων mRNA:

Μας είπαν ψέματα, μας είπαν ότι το mRNA θα εξαφανιζόταν αμέσως.

Αυτό είναι ψευδές.

Μας είπαν ψέματα, μας είπαν ότι το mRNA θα έμενε στον μυ.

Αυτό είναι ψευδές.

Μας είπαν ότι θα κάνουμε ένεση μόνο δύο φορές από αυτές τις δόσεις.

Αυτό είναι ψευδές.

Μας είπαν ότι ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά, αλλά δεν είναι ούτε ασφαλή, ούτε αποτελεσματικά. Μας είπαν ότι η φάση 3 ολοκληρώθηκε.

Αυτό είναι ψευδές.

Έτσι, οι γιατροί έχουν το δικαίωμα και την δεοντολογική υποχρέωση να πουν ότι μας είπαν ψέματα για αυτές τις ενέσεις mRNA.

Ο διάλογος πήρε μια κρίσιμη στροφή προς την προτεινόμενη πανδημική συνθήκη του ΠΟΥ και τον πιθανό αντίκτυπό της στην εθνική κυριαρχία και στις αποφάσεις για την πολιτική υγείας. Η Corinne Lalo εξέφρασε τις ανησυχίες της,

Έχουν σχεδιάσει λοιπόν τον επόμενο χρόνο να μεταφέρουν την κυριαρχία των εθνών στον ΠΟΥ...

αναφέρθηκε επίσης στο παρελθόν του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ,

Ο οποίος είναι πρώην τρομοκράτης, ο οποίος ήταν μέρος μίας τρομοκρατικής Μαοϊκή ομάδα στη χώρα του”.

Η Corinne Lalo αναφέρθηκε περαιτέρω σε ένα ιστορικό περιστατικό εμβολίου, που ρίχνει σε έντονη ανακούφιση τον τρέχοντα χειρισμό των ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο. Ανέφερε το περιστατικό του 1976 στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου 25 θάνατοι που σχετίστηκαν με ένα εμβόλιο ήταν αρκετοί για να σταματήσει τη χρήση του, σε αντίθεση με την τρέχουσα κατάσταση όπου, παρά το ότι τα εμβόλια mRNA συνδέονται με σημαντικά υψηλότερους αριθμούς θανάτων, υπάρχει δισταγμός για δράση.

"Το 1976, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπήρχε μια ψευδής πανδημία... Μετά από 25 θανάτους, ο εμβολιασμός σταμάτησε βιαστικά. Τώρα, μιλάμε για 40.000 θανάτους, στη Γαλλία σημαντικά περισσότερες χιλιάδες θανάτους. Στη Γαλλία, επίσημα, υπάρχουν 1.200, αλλά αυτοί είναι αριθμοί εντελώς ανακριβείς... με 25 θανάτους σταμάτησε ο εμβολιασμός. Το 2023 μιλάμε για χιλιάδες θανάτους, ακόμη και μέχρι 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Καναδό Denis Rancourt”.

H Δρ. Henrion-Caude διερεύνησε περαιτέρω τα κίνητρα και τις ιστορικές ενέργειες του ΠΟΥ, ιδιαίτερα τη συμμετοχή του στην έρευνα εμβολίων με στόχο τη ρύθμιση της γονιμότητας. H Δρ. Henrion-Caude παρατήρησε:

Έχω αναθεωρήσει ολόκληρη την ιστορία του ΠΟΥ σχετικά με τα εμβόλια που στοχεύουν ουσιαστικά στη στείρωση των γυναικών… H Ομάδα Εργασίας του ΠΟΥ για τα εμβόλια και τη ρύθμιση της γονιμότητας υποστήριξε τη βασική και κλινική έρευνα για την ανάπτυξη εμβολίων που ελέγχουν τις γεννήσεις στοχεύοντας συγκεκριμένα τους γαμέτες, δηλαδή το σπέρμα και τα ωάρια, ή το έμβρυο πριν από την εμφύτευση”.

Αυτό, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη της Corinne Lalo για την εδραίωση της ισχύος του ΠΟΥ μέσω της προτεινόμενης συνθήκης, δίνει μια ανησυχητική εικόνα του πιθανού μέλλοντος της παγκόσμιας διακυβέρνησης της υγείας.

Φίλοι μου, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με αυτές τις παγκοσμιοποιητικές πρωτοβουλίες για την υγεία. Παρακαλώ συνεχίστε να μοιράζεστε το μήνυμα και να διαφωτίζετε όσους δεν έχουν ακόμη καταλάβει.

Δείτε το πλήρες βίντεο παρακάτω:


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...