Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Συγκλονιστικός ο απόηχος των πειραματικών εμβολίων για την COVID-19 που αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη Τύπου στη Νότια Κορέα: Χιλιάδες νεκροί και τραυματίες λόγω της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας!

Λόγω παρενεργειών του εμβολίου, υπήρξαν περίπου 2.700 θάνατοι και 19.000 σοβαρά κρούσματα. Αυτά είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά οι πραγματικοί αριθμοί μπορεί να είναι 10 φορές μεγαλύτεροι!
*του aussie17*

Σε μια εγκάρδια συνέντευξη Τύπου, ακούστηκαν φωνές από την πολιτική κοινότητα της Νότιας Κορέας, που ζητούσαν άμεση δράση για την αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των θυμάτων του εμβολίου για την COVID-19. Η Cho Su-kyung, πρόεδρος της Life Recovery Citizens' Coalition και ο Kim Doo-kyung, πρόεδρος της Ένωσης Οικογένειας Θυμάτων των Εμβολίων για την COVID-19, ρίχνουν φως σε ένα σοβαρό ζήτημα: τις σοβαρές παρενέργειες που προκαλούνται από την βιαστικά εγκεκριμένη πειραματική γονιδιακή θεραπεία για την COVID.

Η Cho Su-kyung αποκάλυψε ανησυχητικά στοιχεία, δηλώνοντας:

Λόγω παρενεργειών του εμβολίου, υπήρξαν περίπου 2.700 θάνατοι και περίπου 19.000 σοβαρά κρούσματα”.

Προειδοποίησε περαιτέρω:

Αυτά είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά οι πραγματικοί αριθμοί λέγεται ότι είναι πάνω από δέκα φορές υψηλότεροι”.

Αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη δείχνει μια πιθανή κρίση υποαναφοράς, με τον πραγματικό αντίκτυπο να επηρεάζει ενδεχομένως δεκάδες χιλιάδες Νοτιοκορεάτες.

Δεδομένου ότι το 96% του πληθυσμού των 51,7 εκατομμυρίων της Νότιας Κορέας έχει εμβολιαστεί, αυτά τα επίσημα στοιχεία -αν είναι πράγματι πολύ χαμηλότερα από τα πραγματικά στοιχεία- δίνουν μια ζοφερή εικόνα της ασφάλειας και της επίβλεψης των εμβολίων. Με περίπου 27.000 θανάτους που πιθανώς συνδέονται με παρενέργειες του εμβολίου, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 1 θάνατο για κάθε 1.915 εμβολιασμένα άτομα, ποσοστό που για πολλούς εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια.

Ιστορικά, εμβόλια έχουν ανακληθεί ή περιοριστεί για πολύ λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες. Για παράδειγμα, το εμβόλιο του ροταϊού Rotashield αποσύρθηκε από την αγορά των ΗΠΑ το 1999, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την έγκρισή του, λόγω συσχέτισης με εγκολεασμό, μια σπάνια μορφή απόφραξης του εντέρου, που εμφανίζεται σε ποσοστό 1 στα 10.000 έως 1 στα 30.000 εμβολιασμένα βρέφη. Η κλίμακα της αναφερόμενης και εκτιμώμενης βλάβης στη Νότια Κορέα στην περίπτωση της “γονιδιακής θεραπείας με επιμόλυνση από DNA” για την COVID-19, που έχει μεταμφιεστεί ως εμβόλιο, όπως περιγράφεται από τους ομιλητές του συνεδρίου, κάνει ένα τέτοιο προηγούμενο να φαίνεται ελάχιστο, αμφισβητώντας το όριο δράσης.

Η Cho Su-kyung επέκρινε την έλλειψη κατάλληλων κλινικών δοκιμών πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων, επισημαίνοντας μια παραβίαση εμπιστοσύνης:

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, εμβολιάστηκαν με εμβόλια που δεν είχαν δοκιμαστεί σωστά σε κλινικές δοκιμές, χάνοντας μέλη της οικογένειάς τους και εξάντλησαν τις οικονομλίες τους σε κόστη θεραπείας για σοβαρές περιπτώσεις, χύνοντας δάκρυα αίματος καθημερινά”.

Η έκκληση για υπευθυνότητα είναι σαφής, με την Cho Su-kyung να προτρέπει τη Νότια Κορέα να ακολουθήσει το παράδειγμα χωρών όπως η Γαλλία και η Γερμανία, οι οποίες εφαρμόζουν μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση για την αποζημίωση των τραυματισμών από το εμβόλιο.

Ο Kim Doo-kyung πρόσθεσε στην κατακραυγή, ρίχνοντας φως στην αναγκαστική φύση της εκστρατείας εμβολιασμού παρά την ανεπιβεβαίωτη ασφάλεια των εμβολίων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα σημαντική βλάβη, ενώ η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρενέργειες.

Η ανταπόκριση από κυβερνητικούς φορείς, όπως ο Οργανισμός Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κορέας (KDCA), ήταν λιγότερο από ικανοποιητική, με κατηγορίες για παραπλανητικές πρακτικές και έλλειψη αληθινής ερευνητικής πρόθεσης για τα αρνητικά αποτελέσματα του εμβολίου. Η έκκληση για δράση δεν είναι μόνο για λογοδοσία, αλλά και για επανεκτίμηση του τρόπου χειρισμού της ασφάλειας και της αποζημίωσης των βλαβών των εμβολίων, προτρέποντας την απομάκρυνση από την πειραματική χορήγηση εμβολίων χωρίς ενδελεχή έλεγχο και συναίνεση.

Καθώς η Νότια Κορέα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, οι δηλώσεις των Cho Su-kyung και Kim Doo-kyung αντηχούν ως αίτημα για αλλαγή - μια έκκληση προς το έθνος να επανεξετάσει την προσέγγισή του στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των εμβολίων και την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής. Η δικομματική υποστήριξη για νομοθετική δράση δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής βούλησης, αλλά και δοκιμασία της δέσμευσης του έθνους στην ευημερία και τα δικαιώματα των πολιτών του.

Το πλήρες βίντεο παρακάτω.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking
Authors
0minus Prime
Recent Posts