Τα εμβόλια κατά της COVID δεν αποτρέπουν τις νοσηλείες στο Ηνωμένο Βασίλειο...
...αλλά λειτουργούν εξαιρετικά στις ΗΠΑ και αλλού, σωστά;
*του Igor Chudov*
Αυτή είναι μια σύντομη ανάρτηση που βασίζεται στην τελευταία έκθεση αποτελεσματικότητας εμβολίου της UKHSA.
Βοηθούν τα εμβόλια κατά της Covid τα εμβολιασμένα άτομα να αποφύγουν τη νοσηλεία; Δύο πίνακες από δύο αναφορές της UKHSA ρίχνουν φως σε αυτό το ερώτημα - και η απάντηση είναι - τα εμβόλια κατά της Covid ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ για την πρόληψη νοσηλειών.
Πίνακας 12 από την αναφορά της Εβδομάδας 48:
Τώρα δείτε την πρόσληψη εμβολίου από την αναφορά της Εβδομάδας 16 (το διάγραμμα σταμάτησε να εκδίδεται):
Μια περίληψη των δεδομένων είναι εδώ:
Μπορείτε να δείτε ότι χονδρικά, το ποσοστό των νοσηλειών των εμβολιασμένων ταιριάζει πολύ με το μερίδιο των εμβολιασμένων του πληθυσμού, διαστρωματωμένο ανά ηλικία. Αυτό περιλαμβάνει μια πολύ μικρή μειοψηφία ατόμων που εμβολιάστηκαν μόνο μία φορά. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως είναι τραυματισμένοι από το εμβόλιο και δεν μπορούν να προχωρήσουν στη δεύτερη δόση τους. Ο αποκλεισμός τους θα ήταν άδικος. Ωστόσο, εάν τους αποκλείαμε, το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε βασικά, καθώς οι κάποτε εμβολιασμένοι αποτελούν μια πολύ μικρή μειοψηφία του πληθυσμού και των εισαγωγών στα νοσοκομεία.
Ο “εμβολιασμένος πληθυσμός” περιλαμβάνει πολλά ενισχυμένα άτομα με πρόσφατες δόσεις. Και όμως, τα εμβόλια δεν έχουν προστατευτικό αποτέλεσμα κατά της νοσηλείας στην καλύτερη περίπτωση και αρνητικό αποτέλεσμα στη χειρότερη.
Αυτά τα δεδομένα διαστρωματώνονται ανά ηλικία, επομένως η “σύγχυση ηλικίας” εξαλείφεται.
Αυτό είναι το άδοξο αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Το μόνο πράγμα που κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο μοναδικό, είναι η πιο ειλικρινής και ολοκληρωμένη στατιστική του αναφορά. Τα εμβόλια απέτυχαν παγκοσμίως, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι ενισχυτικές λειτουργούν για λιγότερο από τρεις μήνες και στη συνέχεια κάνουν τα πράγματα χειρότερα
Δείτε τη σελίδα 49 της αναφοράς της εβδομάδας 48:
Τα δεδομένα είναι εντελώς περίεργα και δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Κοιτάξτε το φοβισμένο πρόσωπο από πάνω. Το διάγραμμα δείχνει μια περίεργη ΑΥΞΗΣΗ στις νοσηλείες εντός των πρώτων τριών μηνών των αναμνηστικών για ηλικίες 40-49 ετών. Η UKHSA το εξηγεί λέγοντας ότι θα μπορούσε να είναι τυχαίο αποτέλεσμα της ύπαρξης πολύ λίγων κρουσμάτων. Εντάξει…
Τώρα, δείτε το ερωτηματικό emoji παραπάνω. Τα γραφήματα για τους 50χρονους και άνω είναι πολύ περίεργα. Εμφανίζουν ανεξήγητα άλματα στα ποσοστά νοσηλείας τους τελευταίους τρεις μήνες μετά τις αναμνηστικές δόσεις, που στη συνέχεια μειώνονται. ΔΕΝ είναι συμβατό με τη συνηθισμένη ιστορία της “εξασθένησης του εμβολίου”.
Μιλάει άσχημα για τα εμβόλια — αλλά τι μας λέει; Δεν μπορώ να το καταλάβω, και ελπίζω να με βοηθήσετε. Πώς μπορείτε να εξηγήσετε αυτό το διάγραμμα; Τι κάνουν οι αναμνηστικές δόσεις στους ανθρώπους, ώστε να τους καθιστούν ΠΙΟ πιθανό να νοσηλευτούν με Covid τους τελευταίους τρεις μήνες μετά τις δόσεις;
Ευχαριστώ πολύ που είστε δωρεάν συνδρομητής στο Critical Thinking Newsletter. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε την δουλειά μου,
μπορείτε να με κεράσετε έναν καφέ στην σελίδα μου στο Ko-fi, ή
να γίνετε ενεργός υποστηρικτής της προσπάθειάς μου, αγοράζοντας μία μηνιαία συνδρομή.
Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη!