Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Ο καθηγητής Δρ. Thiravat Hemachudha εκθέτει τους λευκούς θρόμβους που συνδέονται με τα εμβόλια για την Covid-19 στο δημοφιλές TV3 της Ταϊλάνδης

"Το βλέπουμε αυτό μόλις τα τελευταία 2 χρόνια... αλλά δεν το είδαμε πριν από τα εμβόλια. Οι γιατροί το παρατήρησαν πριν από δύο έως ένα χρόνο πριν, στο 50% περίπου των ασθενών".
*του aussie17*

Χρειάζεται πολύς χρόνος φίλοι μου, αλλά τα σκουλήκια σέρνονται έξω από τα κουτιά τους και διεφθαρμένα ιδρύματα και πολιτικοί προσπαθούν να τα σφραγίσουν ξανά μέσα!

Ίσως λόγω της σημαντικής μείωσης των πωλήσεων των εμβολίων mRNA που επηρεάζει τους προϋπολογισμούς διαφήμισης των φαρμακευτικών εταιρειών με τα κύρια μέσα ενημέρωσης, μια άλλη εκπληκτική αποκάλυψη μεταδόθηκε από το εξέχον ειδησεογραφικό κανάλι της Ταϊλάνδης, TV3. Αυτή τη φορά, η εστίαση είναι στους ασυνήθιστους λευκούς θρόμβους που μοιάζουν με πρωτεΐνες που ανακαλύφθηκαν από τους ταριχευτές. Για όσους είναι ευαίσθητοι σε γραφικές ιατρικές παρεμβάσεις, ίσως θελήσετε να αποφύγετε το παρακάτω βίντεο…

Εν πάση περιπτώσει, το Morning News TV3, ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια της Ταϊλάνδης, προέβαλε ένα απόσπασμα μόλις πριν από δύο ημέρες (20 Φεβρουαρίου 2024) με τον καθηγητή Δρ. Thiravat Hemachudha, ο οποίος δεν είναι μόνο καθηγητής στο διάσημο Πανεπιστήμιο Chulalongkorn της Ταϊλάνδης, αλλά είναι επίσης μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ για τη Λύσσα και επικεφαλής του Κέντρου Επιστήμης της Υγείας Μολυσματικών Ασθενειών του Ταϊλανδικού Ερυθρού Σταυρού.

Τι μας αποκαλύπτει; Ρίχνει φως σε μια ανησυχία που, εκ των υστέρων, θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρη όταν οι ταριχευτές όπως ο Richard Hirshman άρχισαν να σημαίνουν τον συναγερμό πριν από δύο χρόνια. Αναγνωρίζει ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια mRNA έχουν συσχετιστεί με το σχηματισμό των λευκών θρόμβων. Αυτό το εύρημα επιβεβαιώνεται τώρα από τοπικούς γιατρούς της Ταϊλάνδης.

"Το βλέπουμε αυτό μόλις τα τελευταία 2 χρόνια... αλλά δεν το είδαμε πριν από τα εμβόλια. Οι γιατροί το παρατήρησαν πριν από δύο έως ένα χρόνο πριν, στο 50% περίπου των ασθενών",

εξηγεί αναλυτικά, θέτοντάς μας αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που πολλοί καταναλωτές των ΜΜΕ ίσως προτίμησαν να παραβλέψουν. Επιπλέον, ο Δρ. Thiravat υπογραμμίζει πρόσθετες ανησυχίες, επισημαίνοντας ότι:

Υπάρχουν επίσης πολλοί μηχανισμοί του εμβολίου mRNA που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραυματισμό ή θάνατο”.


Αυτό που είναι ξεκάθαρα γνωστό σε όλο τον κόσμο είναι ότι τα εμβόλια κατά της Covid μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή στην καρδιά. Η φλεγμονή παρεμβαίνει στο ηλεκτρικό ρεύμα που κάνει την καρδιά να χτυπά. Επομένως, διαπιστώθηκε ότι όσοι πέθαναν ξαφνικά και ήταν πάντα καλά στην υγεία τους, συχνά πεθαίνουν ξαφνικά μετά την έναρξη της άσκησης ή μεταξύ 3 π.μ. έως 5 π.μ.

- Καθηγητής Δρ. Thiravat Hemachudha


Εδώ είναι που γίνεται εξοργιστικό. Για πάρα πολύ καιρό, όσοι τόλμησαν να εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τις παρενέργειες της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας αποσιωπήθηκαν και απορρίφθηκαν ως “διαδότες παραπληροφόρησης”. Στο μεταξύ, οικογένειες υπέφεραν, χάθηκαν ζωές και η ίδια η έννοια της ενημερωμένης συναίνεσης καταπατήθηκε υπό το πρόσχημα των έκτακτων μέτρων δημόσιας υγείας. Η αποκάλυψη του Δρ. Hemachudha δεν είναι απλώς μια δικαίωση για εκείνες τις φωνές που καταπνίγονταν στο παρελθόν. Είναι μια ξεκάθαρη έκκληση για άμεση, αμερόληπτη επαναξιολόγηση των πρωτοκόλλων ασφάλειας των εμβολίων.

Γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος για να εισχωρήσει αυτή η συζήτηση στην επικρατούσα τάση; Αυτά είναι ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις, αλλά το πιο σημαντικό, απαιτούν δράση. Ο καιρός για αμυντική στάση και λογοκρισία υπό το πρόσχημα της προστασίας του δημόσιου αισθήματος έχει τελειώσει.

Η υγεία εκατομμυρίων είναι σε κίνδυνο. Το να ακούτε φωνές όπως του Δρ. Thiravat Hemachudha δεν συνιστάται απλώς, είναι ηθική επιταγή. Τα δεδομένα ξεδιπλώνονται, οι μαρτυρίες πληθαίνουν. Είναι καιρός να δώσει προσοχή ο κόσμος.

Βρείτε την αρχική πηγή του βίντεο εδώ. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον ανώνυμο μεταφραστή που προτίμησε να μείνει ανώνυμος.

Αν δεν έχετε δει το απόσπασμα όπου ο Δρ. Τζον Κάμπελ συζητά για τους “λευκούς θρόμβους” με τον Ταγματάρχη Τομ Χάβιλαντ, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes