Φίλες και φίλοι κριτικοί στοχαστές, καλωσήρθατε!

Είμαι ο 0minus_Prime και γράφω το Critical Thinking. Περιλαμβάνει κάποια δικά μου και κυρίως μεταφρασμένα στα Ελληνικά άρθρα άλλων αναγνωρισμένων συγγραφέων και επιστημόνων, καθώς και ενδιαφέροντα νέα, για ανθρώπους που αγαπούν την Ελευθερία και την Αυτοδιάθεση, με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...

Τα κεράσματα και οι μηνιαίες συνδρομές στη σελίδα μου στο Ko-fi, καθώς και οι premium συνδρομές εδώ στο Substack, με βοηθούν να συνεχίσω την δουλειά της έρευνας και των μεταφράσεων, η οποία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και απαιτητική.

Γνωρίζω ότι οι εποχές είναι δύσκολες και τα χρήματα είναι λιγοστά γενικώς, δεν περισσεύουν σε κανέναν και έτσι ελπίζω ότι αυτή η μέθοδος θα είναι για εσάς ένας λιγότερο αγχωτικός και ενοχλητικός τρόπος υποστήριξης της δουλειάς μου.

Μπορείτε:

1. Να αγοράσετε μία premium συνδρομή εδώ στο Substack,

2. Έτσι απλά να με κεράσετε το αντίτιμο ενός καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ποσό κρίνετε εσείς, όποτε το θέλετε, γιατί έτσι σας αρέσει... :))

Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι σε όλους σας: "Καλή Ανάγνωση"!

Subscribe to Critical Thinking

Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...

People

Γράφω κάποια δικά μου και αναρτώ και ενδιαφέροντα άρθρα άλλων συγγραφέων. Θεματολογία ΚΑΤΑ του φασισμού κάθε είδους, των ψευδοαφηγήσεων και της επερχόμενης ΝΤΠ.