Ιαπωνική συνέντευξη Τύπου αποκαλύπτει υψηλά ποσοστά θανάτου μεταξύ των νέων, επιβεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο επιρρεπή στη μόλυνση!

"Πολλοί πεθαίνουν στο σπίτι. Άνθρωποι πέθαναν την επόμενη μέρα μετά τον εμβολιασμό. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Και υπάρχουν περιπτώσεις που πεθαίνουν μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο!"
*του aussie17*

[Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ]

Στις 16 Ιανουαρίου 2025, η Ομάδα Ερευνών για Θέματα Εμβολίων φιλοξένησε μια συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία, αποκαλύπτοντας σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τα λιπονανοσωματίδια με mRNA και τις γενετικές θεραπείες.

Με επικεφαλής τον Ομότιμο Καθηγητή Δρ. Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο, το συνέδριο ξεκίνησε με τον ίδιο να δίνει έμφαση σε μια κραυγαλέα κανονιστική παράβλεψη: τα δεδομένα ασφάλειας των προκλινικών δοκιμών σε ζώα για τα εμβόλια παραμένουν εκπληκτικά βασικά σε σύγκριση με των συνηθισμένων φαρμακευτικών προϊόντων. Σε περιπτώσεις τυπικής ανάπτυξης φαρμάκων, διενεργούνται λεπτομερείς δοκιμές σχετικά με τη διανομή του φαρμάκου, τις πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις και τις επιπτώσεις στην αναπαραγωγή. Ωστόσο, για τα εμβόλια, αυτές οι αυστηρές αξιολογήσεις απουσιάζουν σημαντικά.

“Για τα συνηθισμένα φαρμακευτικά προϊόντα, καθορίζεται πώς κατανέμονται στο σώμα. Ακολουθούν εξετάσεις για το εάν προκαλούν καρκίνο και εάν επηρεάζουν τις αναπαραγωγικές λειτουργίες. Απαιτούνται όλα αυτά τα λεπτομερή και εκτεταμένα πειράματα, αλλά όταν πρόκειται για εμβόλια, αυτές οι απαιτήσεις δεν επιβάλλονται καθόλου”.

Καθηγητής Masanori Fukushima

Ο Δρ. Φουκουσίμα παρουσίασε εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία: από τις 10 Ιανουαρίου, το τρέχον σύστημα παροχής βοήθειας κατέγραψε 8.720 αναγνωρισμένες περιπτώσεις ζητημάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων 940 θανάτων. Αυτά τα στοιχεία, ήδη υψηλότερα από αυτά που καταγράφονται από το 1977, καταδεικνύουν τη σημαντική επίδραση που είχαν τα εμβόλια. Συγκεκριμένα, οι εθελοντικές αναφορές στο Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας αναφέρουν 2.262 θανάτους και 9.325 περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών στις 4 Αυγούστου πέρυσι. Επιπλέον, ο συνολικός αριθμός των προσβεβλημένων ατόμων έφτασε τα 37.555, ένας εκπληκτικός αριθμός που περιγράφεται στο έγγραφο συστάσεων που παρασχέθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

“Όταν μετρώνται σε κατά κεφαλήν βάση, αυτοί οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί!”

Καθηγητής Masanori Fukushima

Ο Δρ. Φουκουσίμα πήγε το συνέδριο βαθύτερα στη σφαίρα της ασφάλειας των φαρμάκων και των δυσμενών επιπτώσεων, βασιζόμενος στη μακρά ιστορία του στην αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά ένα μάθημα για την πρόληψη της βλάβης από τα φάρμακα στην Ιαπωνία το 2000, ήταν σχεδόν ανήκουστο να αναγνωριστούν ανοιχτά οι παρενέργειες όταν ένας ασθενής ανέφερε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τη λήψη φαρμάκων. Τέτοιες ανησυχίες συχνά απορρίπτονταν ή αντιμετωπίζονταν με σκεπτικισμό”.

Μέσω αυτού του ιστορικού φακού, ο Δρ. Φουκουσίμα απεικόνισε ένα μοτίβο απροθυμίας στην αναγνώριση των παρενεργειών. Υπενθύμισε:

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η ιντερφερόνη, τόσο στην Ιαπωνία, όσο και διεθνώς, κανείς δεν τη συνέδεσε με αναφορές αυτοκτονίας. Αρχικά ήταν αδιανόητο να εξεταστεί μια τέτοια σύνδεση" .

Αυτή η παράβλεψη είχε, με την πάροδο του χρόνου, εξαναγκάσει σε έναν απολογισμό, καθώς τεκμηριωμένες περιπτώσεις έφτασαν τελικά στην επίσημη φαρμακευτική βιβλιογραφία:

"Τα ένθετα της συσκευασίας καταγράφουν τώρα σωστά ότι μπορεί να εμφανιστούν αυτοκτονικές παρορμήσεις μετά τη χορήγηση ιντερφερόνης”.

Εξέφρασε την απογοήτευσή του και την ανησυχία του για τη συστημική τάση να παραβλέπονται τέτοιες κρίσιμες παρατηρήσεις έως ότου επιβεβαιωθούν από αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία. "Απίστευτο!", αναφώνησε, τονίζοντας τη σοβαρότητα της απόρριψης των πρώιμων ενδείξεων ανεπιθύμητων ενεργειών.

Παρατηρούμε ένα παρόμοιο μοτίβο με τα εμβόλια mRNA, όπου η πιθανότητα σοβαρών παρενεργειών ελαχιστοποιείται ή αγνοείται τελείως”.

Συνδέονται τα εμβόλια mRNA με αυτοκτονίες;

Υπογραμμίζοντας τις ευρύτερες κοινωνικές επιπτώσεις, ο Δρ. Φουκουσίμα έστρεψε την προσοχή στα ανησυχητικά δεδομένα σχετικά με το μειωμένο προσδόκιμο ζωής.

Η μείωση οφείλεται κυρίως στους θανάτους νεότερων ανθρώπων, συχνά λόγω αυτοκτονίας,

είπε επίσημα.

"Πρόκειται για υπερβάλλουσα θνησιμότητα που οδηγεί σε ανομολόγητες παρενέργειες και εργαζόμαστε για να το τεκμηριώσουμε αυτό σε ένα προσεχές έγγραφο. Η πρόταση ότι αυτές οι επιπτώσεις δεν θα μπορούσαν να εκδηλωθούν βιολογικά είναι ανόητη - είναι εξαπάτηση επί εξαπάτησης!"

Κατέληξε με μια σθεναρή παραίνεση ενάντια σε αυτό που αντιλήφθηκε ως σκόπιμη προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού.

Το να λέμε ότι τέτοια πράγματα είναι αδύνατο να αναλυθούν δεν είναι απλώς αβάσιμο – είναι κακόβουλο! Μόλις αυτά τα γεγονότα έρθουν στο φως, γίνεται σαφές ότι υπάρχει ένα στοιχείο σκόπιμης εξαπάτησης στο παιχνίδι, και αυτό είναι πραγματικά εξωφρενικό!

Η στάση του υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη για διαφάνεια, αναγνώριση και διόρθωση στον χειρισμό των πληροφοριών για την ασφάλεια των φαρμάκων.

Πραγματικά στοιχεία: 500 εμβολιασμένα έναντι 500 μη εμβολιασμένων ατόμων δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιο επιρρεπείς στη μόλυνση από την COVID!

Στη συνέχεια, ο καθηγητής Φουκουσίμα έκανε μια εκπληκτική αποκάλυψη, χρησιμοποιώντας δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο που συλλέχθηκαν από την Ιαπωνία. Με τη συνεργασία του Ιαπωνικού Συμβουλίου Διαχείρισης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, συγκεντρώθηκαν σχολαστικά δεδομένα για 1.000 άτομα, τα οποία περιελάμβαναν περίπου 500 εμβολιασμένους και 500 μη εμβολιασμένους συμμετέχοντες. Αυτό οδήγησε σε μία νέα μελέτη που ρίχνει φως σε σημαντικές γνώσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Ο καθηγητής Φουκουσίμα επισήμανε:

Όταν αναλύσαμε προσεκτικά τα δεδομένα, κατέστη προφανές ότι τα εμβολιασμένα άτομα έδειξαν μεγαλύτερη πιθανότητα μόλυνσης, η οποία εντάθηκε με κάθε πρόσθετη δόση. Αυτό παρουσιάζει μια στατιστικά σημαντική διαφορά σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους ομολόγους τους”.

Αποκαλύπτοντας πρόσθετα ευρήματα από διάφορες πόλεις και νομούς, όπως το Hokkaido, το Sapporo, το Hamamatsu, το Gotemba, το Shizuoka και ο νομός Aichi, ο καθηγητής Fukushima εξήγησε τη στρατηγική προσέγγιση που ακολουθήθηκε για τη λήψη δεδομένων, μέσω αιτημάτων αποκάλυψης στους δήμους. Με την ενδελεχή εξέταση και αποκάλυψη αυτών των δεδομένων, καθίσταται δυνατή η εξαγωγή στοιχείων από πραγματικές καταστάσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν δεδομένα στην Ιαπωνία που να δείχνουν ότι ο εμβολιασμός προλαμβάνει σοβαρά κρούσματα. Αντίθετα, υποδηλώνει αυξημένη ευαισθησία στη μόλυνση μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων”,

υποστήριξε.

Αυτά τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου επιβεβαιώνουν τα ευρήματα της μελέτης της κλινικής του Κλίβελαντ, επιβεβαιώνοντας ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο ευαίσθητα στις λοιμώξεις από την COVID.


Share