Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Μία συγκινητική στιγμή στην Ιαπωνία: Χαροκαμένη μητέρα αφηγείται τον θάνατο του γιου της από το εμβόλιο για την COVID-19

"Παρακαλώ, είναι η αλήθεια. Δεν είναι ούτε ψέμα, ούτε επινοημένη ιστορία. Μην γυρνάτε την πλάτη στην πραγματικότητα. Γιατί δεν διακόπτεται ο εμβολιασμός; Μέχρι πότε θα αγνοείται αυτή η κατάσταση";
*του aussie17*

Η 17η Απριλίου 2024, σηματοδότησε ένα σημείο καμπής στην Ιαπωνία, καθώς άτομα με βλάβες από τις παρενέργειες του εμβολίου για την COVID αποκάλυψαν μια ομαδική αγωγή κατά της κυβέρνησης σε μια εκδήλωση του Τύπου. Η Ιάπωνας πολίτης και δημοσιογράφος Lizzy, η οποία παρείχε τα βίντεο (ΠΗΓΗ) και έκανε ρεπορτάζ για το συνέδριο, το τόνισε ως μια στιγμή σημαντικής αλλαγής, με πολλά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται επιτέλους με το θέμα.

Αυτή η αλλαγή στην δυναμική του αφηγήματος ήρθε αμέσως μετά από μια μαζική διαμαρτυρία στις 13 Απριλίου 2024, παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ιαπώνων πολιτών που έλαβαν θέση ενάντια στον ΠΟΥ, την υποχρεωτικοτητα των εμβολίων και τη συνεχή παράβλεψη και υπονόμευση όσων υποφέρουν από τραυματισμούς που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Συγγενείς ατόμων που έχασαν τη ζωή τους μετά από τα εμβόλια τη γονιδιακή θεραπεία έχουν κινήσει νομικές ενέργειες κατά της κυβέρνησης στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Τόκιο. Το παράπονό τους επικεντρώνεται στον ισχυρισμό ότι οι κίνδυνοι του εμβολίου δεν κοινοποιήθηκαν επαρκώς. Η μήνυση περιλαμβάνει τις οικογένειες οκτώ νεκρών ανδρών και γυναικών μετά τον εμβολιασμό και πέντε άτομα που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, όπως πλήρη παράλυση από τη μέση και κάτω. Τα περιστατικά αυτά έχουν αναγνωριστεί επίσημα από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας ως “σχετικά με τα εμβόλια”. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους ενάγοντες δήλωσε:

"Η κυβέρνηση πρέπει να παραδεχτεί την εμφάνιση σημαντικών τραυματισμών που σχετίζονται με φάρμακα, να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη στα θύματα, τις οικογένειές τους και το κοινό και να εξασφαλίσει επαρκή αποζημίωση για τις βλάβες που προκλήθηκαν".

Ένα σημαντικό σημείο της συνέντευξης Τύπου ήταν η βαθιά συγκινητική μαρτυρία μιας μητέρας, η οποία προσδιορίστηκε ως η ενάγουσα με τον αριθμό 7 στη μήνυση, καθώς αφηγήθηκε την τραγική απώλεια του 19χρονου γιου της μετά τη χορήγηση ενός υποχρεωτικού εμβολίου μίας υποχρεωτικής πειραματική γονιδιακής θεραπείας για την COVID-19.

"Ο γιος μου έπρεπε να κάνει το τρίτο εμβόλιο για τη δουλειά του. Ήταν φοβισμένος, γιατί οι δύο πρώτες δόσεις τον είχαν ήδη αρρωστήσει πραγματικά πολύ",

θυμάται με οδύνη η μητέρα. Η φωνή της τρέμει καθώς αφηγείται πώς ο γιος της, εξαναγκασμένος από τον εργοδότη του και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ένιωσε υποχρεωμένος να συμμορφωθεί. Λίγες μέρες μετά, οι χειρότεροι φόβοι της υλοποιήθηκαν.

Ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για χάρη της εταιρείας του και για να προστατεύσει τον εαυτό του, έχασε τη ζωή του σε νεαρή ηλικία 19 ετών”,

θρηνεί και η ωμότητα στη φωνή της αντικατοπτρίζει το βάθος της απώλειάς της.

Η απογοήτευση και η ερήμωση που νιώθει είναι αισθητή.

"…υπάρχει το γεγονός ότι ο γιος μου, ο οποίος ήταν μόλις 19 ετών, πέθανε πριν από τους γονείς του. Το σβήσιμο της ζωής του γιου μου και η ξαφνική αναχώρησή του φαίνονται πολύ σκληρά. Πώς ολοκληρώνει κανείς τις τελετουργίες και τους αποχαιρετισμούς ως ένας γονέας, που έχει να υπομείνει μια τέτοια απώλεια;”,

λέει με μια πεποίθηση που συντονίζεται με την αγωνία αμέτρητων άλλων που έχουν βρεθεί σε παρόμοιες, καταστροφικές συνθήκες.

Η αφήγηση αυτής της μητέρας υπερβαίνει μια απλή αφήγηση γεγονότων. Χρησιμεύει ως αυστηρή μομφή για τη συστημική καταστροφή και τις ηθικές αδυναμίες που έχουν στιγματίσει την παγκόσμια εκστρατεία για την ανοσοποίηση κατά της COVID-19. Η συγκινητική της ιστορία φέρνει στο προσκήνιο τη βαθιά αίσθηση της απώλειας, της προδομένης εμπιστοσύνης και της καθαρής αδιαφορίας για την ατομική ευημερία που προέκυψαν από αυτές τις προσπάθειες. Περισσότερο από μια αφήγηση θλίψης, τα λόγια της αποτελούν μια ισχυρή κριτική ενάντια στην συστημική ανεπάρκεια που προκάλεσε τον πρόωρο θάνατο του γιου της.

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, που προωθείται τόσο από τις κυβερνήσεις, όσο και από τη Big Pharma, έχει δεχθεί κριτική για τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις της.

"Ήταν χαρούμενος που οι παρενέργειες ήταν οι λιγότερο σοβαρές μετά την τρίτη δόση. Είπε ότι θα πήγαινε για ύπνο ως συνήθως την ημέρα πριν συμβεί η καρδιακή του ανακοπή. Ωστόσο, συνέβη αυτό το πράγμα",

αποκάλυψε η μητέρα. Αυτή η δήλωση αντικατοπτρίζει τη διαδεδομένη απογοήτευση που βιώνουν πολλοί που βασίστηκαν στις διαβεβαιώσεις ότι τα εμβόλια ήταν “ασφαλή και αποτελεσματικά” — ένα μήνυμα που ενστερνίστηκαν πολύ εύκολα οι επαγγελματίες υγείας και διαδόθηκε από τις υγειονομικές αρχές που αναμενόταν να επαγρυπνούν, αλλά τελικά απογοήτευσαν τους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν.

Οι ενέργειες των φαρμακευτικών εταιρειών στη χειραγώγηση κλινικών δεδομένων, η καταστολή των φωνών που διαφωνούν εντός της ιατρικής κοινότητας και η ακλόνητη δέσμευση σε μια ψευδή “ασφαλή και αποτελεσματική” αφήγηση, παρά τον αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων, πρέπει τώρα να αναλυθούν κριτικά.

"Σας παρακαλώ, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι ούτε ψέμα, ούτε κατασκευασμένη ιστορία. Μην γυρνάτε την πλάτη στην πραγματικότητα. Γιατί δεν διακόπτεται ο εμβολιασμός; Πόσο καιρό θα αγνοείται αυτή η κατάσταση; Ελπίζω να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότεροι άνθρωποι που υπομένουν τα βάσανα που περνάμε καθημερινά”,

παρακαλεί η μητέρα, ζητώντας την αναγνώριση της αλήθειας. Η αγωνία της συντονίζεται με όσους κάνουν τα δικά τους ταξίδια στη θλίψη και αναζητούν απαντήσεις σε παρόμοια ερωτήματα.

Η επιφυλακτικότητα της κυβέρνησης, η συσκότιση από την φαρμακευτική βιομηχανία και η συμμόρφωση της ιατρικής κοινότητας συνέβαλαν σε μια κρίση όχι μόνο της υγείας, αλλά και της πίστης – της πίστης στους θεσμούς μας, στην επιστήμη και στον ίδιο τον ιστό της κοινωνικής φροντίδας και ευθύνης. Η ώρα της αλλαγής είναι τώρα. Είναι καιρός να ακούσουμε, να δράσουμε και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ανάψουν άλλα κεριά για ζωές που χάθηκαν τόσο άδικα και σύντομα...


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes