Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Ο καθηγητής Ian Brighthope επικρίνει την πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA και αποκαλύπτει τη διαφθορά της TGA

"Γνωρίζουμε ότι το λιπονανοσωματίδιο θα πάρει το RNA και υπάρχει επίσης μόλυνση από το DNA στο γονιδίωμα των ατόμων"
*του aussie17*

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Efrat Fenigson, ο καθηγητής Ian Brighthope εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του σχετικά με τη γρήγορη υιοθέτηση των εμβολίων mRNA και τη διακυβευμένη ακεραιότητα της ρυθμιστικής αρχής της Αυστραλίας, της Διοίκησης Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA). Ως ιδρυτής του Australasian College of Nutritional & Environmental Medicine (ACNEM), ο Brighthope είναι ειδικός στον τομέα της διατροφικής και περιβαλλοντικής ιατρικής και αποτελεί εξέχουσα προσωπικότητα στη συζήτηση για τις πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης.

Εμβαθύνοντας στην καρδιά των ανησυχιών του, η κριτική του Brighthope για τα εμβόλια mRNA είναι τόσο περιεκτική, όσο και βαθιά ανησυχητική. Εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπό τους στην ανθρώπινη υγεία, τονίζοντας την πιθανή παρεμβολή τους στις πιο θεμελιώδεις βιολογικές διεργασίες του σώματος.

Είδαμε τη ζημιά που έχει γίνει στα σωματικά μας κύτταρα από αυτό το δηλητήριο και είδαμε το δηλητήριο να εισχωρεί στα γεννητικά κύτταρα, στους όρχεις και στις ωοθήκες, στην παραγωγή σπέρματος και ωαρίου”,

διευκρίνισε, παρουσιάζοντας μια ζοφερή εικόνα της εισβολής αυτών των εμβολίων σε κυτταρικό επίπεδο.

Διευκρίνισε περαιτέρω τους κινδύνους που σχετίζονται με τα λιπονανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά του mRNA στα κύτταρα και τόνισε τη μόλυνση του DNA που ανακαλύφθηκε από τον Kevin McKernan και αναπαρήχθη σε πολλά ανεξάρτητα εργαστήρια παγκοσμίως:

Γνωρίζουμε ότι το λιπονανοσωματίδιο θα πάρει το RNA και υπάρχει επίσης μόλυνση από το DNA στο γονιδίωμα των ατόμων”.

Αυτή η μόλυνση, προειδοποιεί ο Brighthope, φτάνει σε άγνωστες περιοχές με απρόβλεπτες μακροπρόθεσμες, αλλά με παρατηρήσιμες άμεσες επιπτώσεις.

"Έτσι δεν ξέρουμε ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ότι έχει επίδραση στους αναπαραγωγικούς κύκλους. Στις γυναίκες, γνωρίζουμε ότι έχει επίδραση στη γονιμότητα και γνωρίζουμε ότι έχει επίδραση στην επιβίωση των εμβρύων"

εξήγησε, τονίζοντας τις βαθιές επιπτώσεις στην ανθρώπινη γονιμότητα και τις πιθανώς στις μελλοντικές γενιές.

Η κριτική δεν σταματά στη φυσιολογική επίδραση. Ο Brighthope ασχολείται επίσης με τη φλεγμονώδη φύση του συστήματος χορήγησης του εμβολίου και τις ευρύτερες επιπτώσεις του:

Και αυτή είναι η υπερβολική χρήση αυτού του τοξικού εμβολίου mRNA που είναι τυλιγμένο με το λιπονανοσωματίδιο, το οποίο είναι εξαιρετικά φλεγμονώδες, εισέρχεται στον εγκέφαλο των ανθρώπων και έχει δυσμενή επίδραση στα άτομα".

Συμπτωματικά, οι αιτήσεις για νευρολογική αναπηρία στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά ένα συγκλονιστικό 15,6% τον Ιούνιο του 2021, μόνο για να εκτοξευθούν κατά ένα άνευ προηγουμένου 95,2% το 2022.

Επιπλέον, ο καθηγητής Brighthope φώτισε την προβληματική δομή χρηματοδότησης της TGA. Ο ρυθμιστικός φορέας ιατρικής της Αυστραλίας, η TGA, λαμβάνει το 96% της χρηματοδότησής της από τη φαρμακευτική βιομηχανία. Αυτή η βαθιά ριζωμένη σύγκρουση συμφερόντων αμφισβητεί την αμεροληψία των ρυθμιστικών αποφάσεων της TGA που εγκρίνουν τα φάρμακα των εταιρειών που την χρηματοδοτούν.

Η συζήτηση εμβάθυνε περαιτέρω στις ευρύτερες επιπτώσεις ενός τέτοιου παραβιασμένου ρυθμιστικού πλαισίου στη συνολική ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των παιδικών εμβολίων. Ο καθηγητής Brighthope αξιολόγησε κριτικά τα τρέχοντα πρωτόκολλα εμβολιασμού, υποδεικνύοντας μια ανησυχητική έλλειψη ισχυρών μελετών που να επιβεβαιώνουν τις προληπτικές τους ικανότητες έναντι των ασθενειών.

Γνωρίζουμε τώρα ότι πολλά από αυτά τα εμβόλια είναι είτε άχρηστα, είτε προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις”.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes