Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Ο ανώτατος ογκολόγος της Ιαπωνίας, ο καθηγητής Φουκουσίμα, καταδικάζει τα εμβόλια mRNA ως "κακές πρακτικές της επιστήμης"

"...Αυτό δεν είναι επιστήμη! Μοιάζει περισσότερο με πίστη, υστερία ή ακόμα και συμπεριφορά σέκτας, κατά τη γνώμη μου..."
*του aussie17*

Είναι ενδιαφέρον να ακούμε τον καθηγητή Φουκουσίμα να συστήνεται. Αν διαβάζετε τα κύρια μέσα ενημέρωσης “χορηγία της Pfizer” και τους ψεύτικους ιστοτόπους ελέγχου δεδομένων, απλώς απεικονίζουν τον καθηγητή Φουκουσίμα ως έναν περιθωριακό αντιεμβολιαστή. Αλλά όταν ακούτε για την ιστορία του, έχετε την αίσθηση ότι αυτός ήταν κάποιος πολύ εξέχων, πριν πάει ενάντια στην αφήγηση του “ασφαλούς και αποτελεσματικού”.

Ως ο ανώτατος ιατρός ογκολόγος στην Ιαπωνία, ο καθηγητής Φουκουσίμα όχι μόνο ηγήθηκε της ευθύνης για την καθιέρωση της ιατρικής ογκολογίας ως βασικής επιστήμης, αλλά και πρωτοπόρησε με την πρώτη κλινική εξωτερικών ασθενών για καρκίνο στο Πανεπιστήμιο του Κιότο. Η θητεία του στο Aichi Cancer Center Hospital και η καινοτόμος ηγεσία του στη μετάφραση της έρευνας σε δραστικές ιατρικές εξελίξεις, ιδίως στη φαρμακοεπιδημιολογία, υπογραμμίζουν μια καριέρα αφιερωμένη στην αμφισβήτηση του status quo για χάρη της βελτίωσης της φροντίδας των ασθενών. Η πρώιμη κριτική του, που δημοσιεύτηκε στο “Nature” το 1989 (πριν από 35 χρόνια!), τόνισε τους κινδύνους της άκριτης αποδοχής και διανομής φαρμάκων με μη αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αποκαλύπτοντας ένα βαθύ ελάττωμα στη διαδικασία έγκρισης φαρμακευτικών προϊόντων στην Ιαπωνία. Αυτή η γενναιότητα στην αντιμετώπιση των φαρμακευτικών κανόνων πυροδότησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις, δείχνοντας τη δέσμευσή του για την ασφάλεια των ασθενών έναντι του εφησυχασμού.

Ο καθηγητής Φουκουσίμα υπογραμμίζει μια ανησυχητική εξέλιξη στην ογκολογία, γνωστή ως “καρκίνος turbo”, η οποία προέκυψε μετά τη χρήση της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας τροποποιημένου mRNA. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ ορισμένοι "ελεγκτές δεδομένων" μπορεί να απορρίψουν τον "καρκίνο Turbo" ως ανύπαρκτη κατάσταση, όπως έχει κάνει εδώ η Wikipedia, στην πραγματικότητα αναφέρεται σε αυτό που ιατρικά αναγνωρίζεται ως Υπερπροοδευτική Νόσος. Επομένως, εάν συναντήσετε έναν αγορασμένο και πληρωμένοελεγκτή δεδομένων” σχετικά με τον όρο "καρκίνος Turbo", μπορείτε να τον κατευθύνετε στην Υπερπροοδευτική Νόσο του Καρκίνου.

Όπως περιγράφει ο καθηγητής Φουκουσίμα, είναι

“Ένας τύπος που δεν είχαν δει προηγουμένως οι γιατροί, που χαρακτηρίζεται από την απίστευτα μεγάλη ταχύτητά του”.

Μέχρι να εντοπιστούν τέτοιοι καρκίνοι, βρίσκονται ήδη “στο στάδιο τέσσερα, προχωρημένος καρκίνος”. Πράγματι, ο καθηγητής Φουκουσίμα μοιράστηκε

"Οι γιατροί είχαν διαισθανθεί από το πεδίο ότι κάτι ασυνήθιστο που σχετίζεται με τον καρκίνο μπορεί να συμβαίνει. Το ένιωθαν στο έδαφος".

Επιπλέον, ο καθηγητής Φουκουσίμα τονίζει ότι

“Συγκεκριμένοι τύποι καρκίνου, σε σχέση με τον εμβολιασμό, φαίνεται να παρουσιάζουν υπερβάλλουσα θνησιμότητα”.

Ονομάζει συγκεκριμένα καρκίνους όπως ο “καρκίνος του μαστού, ο καρκίνος των ωοθηκών, ο καρκίνος του θυρεοειδούς”, μαζί με τον “καρκίνο του οισοφάγου και του πνεύμονα” και κυρίως τον “καρκίνο του προστάτη στους άνδρες” ως ιδιαίτερα επηρεασμένους. Αυτή η αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ αυτών των συγκεκριμένων τύπων καρκίνου μετά τον εμβολιασμό

“Δεν μπορεί απλώς να εξηγηθεί από διαταραχές όπως η μη διαθεσιμότητα πρώιμων προληπτικών εξετάσεων λόγω της πανδημίας ή οι χαμένες ευκαιρίες θεραπείας”,

υποδηλώνοντας μια άμεση και ανησυχητική σχέση μεταξύ αυτών των περιπτώσεων “καρκίνου turbo” και της γονιδιακής θεραπείας τροποποιημένου mRNA.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής Φουκουσίμα μίλησε για μια πολύ θλιβερή περίπτωση που συνάντησε. Ένας νεαρός άνδρας, 28 ετών, που ήταν υγιής και δεν χρειάστηκε ποτέ γιατρό, πέθανε ξαφνικά. Αυτό συνέβη πέντε ημέρες αφότου έκανε το δεύτερο εμβόλιο της Pfizer. Η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό ένα πρωί. Η αστυνομία μετέφερε το σώμα του στο νοσοκομείο για νεκροψία, όπου ένας γιατρός διαπίστωσε κάτι σοκαριστικό. Η καρδιά του άντρα είχε γίνει πολύ μαλακή και διαλύθηκε.

Αυτή η υπόθεση ανησύχησε πραγματικά τον καθηγητή Φουκουσίμα. Πιστεύει ότι δείχνει πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το εμβόλιο, ειδικά για άτομα που ήταν υγιή και δεν είχαν καμία ασθένεια πριν. Πιστεύει ότι τέτοιοι αιφνίδιοι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ σοβαροί. Ο καθηγητής Φουκουσίμα είναι απογοητευμένος με την έλλειψη κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης για αυτά τα κρίσιμα ζητήματα. Σε αυτό το σημείο, παρακαλώ βοηθήστε με να μοιραστώ αυτό το άρθρο όσο το δυνατόν ευρύτερα, επειδή δεν μπορούμε να εξαρτώμαστε από τα διεφθαρμένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Share

Στη συνέχεια, επισημαίνει ότι τώρα γινόμαστε μάρτυρες μιας ευρείας σειράς ασθενειών που εμφανίζονται πιο συχνά. Αυτό περιλαμβάνει αυτοάνοσες και νευροεκφυλιστικές ασθένειες, καρκίνο, λοιμώξεις, ακόμη και σπάνιες και δύσκολες καταστάσεις. Ασθένειες που προηγουμένως ήταν άγνωστες ή που σπάνια συναντούσαν οι γενικοί ιατροί γίνονται πλέον πιο συχνές, εγείροντας σημαντική ανησυχία για τις απρόβλεπτες συνέπειες της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας τροποποιημένου mRNA.

Ο καθηγητής Φουκουσίμα επικρίνει την παγκόσμια στρατηγική εμβολιασμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), επικρίνοντας την ενιαία προσέγγισή του ως θεμελιωδώς ελαττωματική, δεδομένης της τεράστιας ποικιλομορφίας στην ιατρική υποδομή, τις πολιτιστικές πρακτικές και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε όλες τις χώρες. Υποστηρίζει ότι η ποικιλομορφία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και στα πολιτισμικά πλαίσια καθιστά την ιδέα μιας καθολικής εκστρατείας εμβολιασμού παράλογη. Κάνοντας παραλληλισμούς με τα εμβόλια κατά της γρίπης, τα οποία θεωρεί ανεπιτυχή παρά τη μακροχρόνια προώθηση, αμφισβητεί τη λογική και την αποτελεσματικότητα των “εμβολίων” για την COVID-19. Ο καθηγητής Φουκουσίμα θεωρεί την επίμονη προώθηση των εμβολίων, παρά τις ενδείξεις των περιορισμών και των κινδύνων τους, ως παράλογη και παρόμοια με λατρευτική συμπεριφορά, παρά με επιστημονικό λογισμό.

Εκφράζει περαιτέρω ανησυχία για τη δύναμη και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων του ΠΟΥ, τονίζοντας ότι οι εθνικές κυβερνήσεις δεν πρέπει να εξαρτώνται από τον οργανισμό για αποφάσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια. Αναφέροντας το παράδειγμα των ποικίλων αποτελεσμάτων της COVID-19 σε χώρες της Μέσης Ανατολής, προτείνει ότι οι λιγότερο επιθετικές στρατηγικές εμβολιασμού έχουν συσχετιστεί με λιγότερα προβλήματα υγείας.

Ο καθηγητής Φουκουσίμα ισχυρίζεται ότι η ανάπτυξη του εμβολίου αμαυρώθηκε από παρανοήσεις, κακή συμπεριφορά και αυτό που καταδικάζει έντονα ως “με κακές προθέσεις πρακτικές της επιστήμης. Υποστηρίζει ότι τέτοιες ανήθικες επιστημονικές πρακτικές οδήγησαν στη δημιουργία ενός θεμελιωδώς ελαττωματικού και παραπλανητικού προϊόντος. Κατά την άποψή του, αυτό δεν αντιπροσωπεύει απλώς μια αποτυχία, αλλά και μια ντροπή για την ανθρωπότητα, που καθοδηγείται από μια καμαρωτή στάση απέναντι στην επιστήμη από βασικούς θεσμούς, όπως ο ΠΟΥ. Το κάλεσμα του καθηγητή Φουκουσίμα για δράση είναι μια έκκληση ώστε η επιστήμη να επιστρέψει στα ηθικά θεμέλιά της και να εγκαταλείψει πρακτικές τις οποίες θεωρεί θεμελιωδώς ως “με κακές προθέσεις.

Το πλήρες βίντεο παρακάτω:


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime