*του aussie17*
Σε πρόσφατες συζητήσεις γύρω από την αύξηση των επιθετικών περιπτώσεων καρκίνου, που συχνά αναφέρονται ως "Καρκίνοι Turbo", ο Δρ. Maarten Fornerod συμμετέχει σε μια όλο και αυξανόμενη συνέλευση ογκολόγων και ειδικών στον καρκίνο που εγείρουν σοβαρές ανησυχίες. Επισημαίνουν μια ανησυχητική συσχέτιση μεταξύ της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας mRNA και της αύξησης αυτών των ταχέως εξελισσόμενων καρκίνων.
Ως διακεκριμένος ερευνητής του οποίου η τεχνογνωσία καλύπτει τα περίπλοκα πεδία της κυτταρικής βιολογίας και της γενετικής του καρκίνου, η λαμπρή καριέρα του Δρ. Fornerod τον οδήγησε να κάνει αξιοσημείωτα βήματα σε αναγνωρισμένα ιδρύματα, όπως το European Molecular Biology Laboratory και το Netherlands Cancer Institute. Με ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο άνω των 100 άρθρων αξιολογημένων από ομότιμους, συμπεριλαμβανομένων θεμελιωδών εργασιών που δημοσιεύονται σε περιοδικά κορυφαίας βαθμίδας, όπως το Cell και το Nature Genetics, η έρευνά του επεκτείνει συνεχώς τα όρια της επιστήμης. Πέρα από το εργαστήριο, ο Δρ. Fornerod επεκτείνει την επιρροή του ως επιστημονικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ολλανδικής Συλλογικής Ιατρών, όπου οι γνώσεις του βοηθούν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ιατρικής έρευνας και πολιτικής.
Ο Δρ. Maarten Fornerod συζήτησε μια σημαντική εργασία που δημοσιεύτηκε στις 8 Απριλίου 2024, στο επιστημονικό περιοδικό Cureus, που προέρχεται από την Ιαπωνία.
Αυτή η αναδρομική μελέτη εξετάζει την προσαρμοσμένη στην ηλικία θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση του εμβολίου mRNA και λιπονανοσωματιδίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19. Καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του ιαπωνικού πληθυσμού, η μελέτη αποκαλύπτει μια αύξηση στους θανάτους που σχετίζονται με τον καρκίνο από το 2021 έως το 2022, σε σύγκριση με τη συνεχιζόμενη μείωση από το 2010 έως το 2020. Ο Δρ. Fornerod τόνισε ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στοιχείο από την εργασία, το οποίο δείχνει μια σταθερή μείωση της θνησιμότητας από καρκίνο έως το 2020, αλλά μια αξιοσημείωτη απόκλιση και σημαντική αύξηση το 2021 και το 2022, που συμπίπτουν με διαδοχικούς γύρους εμβολιασμών mRNA. Η μελέτη δείχνει τη θνησιμότητα από καρκίνο έναντι των γύρων εμβολιασμών, με στατιστικά σημαντική υπερβάλλουσα θνησιμότητα να εμφανίζεται μετά την ευρεία χορήγηση αυτών των εμβολίων γονιδιακών θεραπειών mRNA. Η Ιαπωνία, που είναι μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον έβδομο γύρο ενέσεων mRNA, τονίζοντας περαιτέρω τη συσχέτιση που παρατηρήθηκε στη μελέτη.
Πράγματι, ο Δρ. Fornerod δεν είναι η μόνη φωνή που υπογραμμίζει αυτήν την αυξανόμενη ανησυχία. Ο διάσημος καθηγητής Ογκολογίας και Πρόεδρος της Έδρας Ογκολογίας στο St. George, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Angus Dalgleish, έχει επίσης επιστήσει την προσοχή σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Ο καθηγητής Dalgleish έχει επαναλάβει παρόμοια ευρήματα, τονίζοντας την επείγουσα ανάγκη για ολοκληρωμένες μελέτες και άμεση δράση για την αντιμετώπιση των πιθανών κινδύνων που σχετίζονται με αυτές τις πειραματικές γονιδιακές θεραπείες mRNA.
Και οι δύο ειδικοί, με εκτεταμένο υπόβαθρο στην ογκολογία και την κλινική έρευνα, τονίζουν τη σημασία της επανεκτίμησης των πρωτοκόλλων ασφάλειας και των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων αυτής της ευρέως χορηγούμενης γονιδιακής θεραπείας mRNA. Οι εκκλήσεις τους για προσοχή αρχίζουν να αντηχούν σε ολόκληρη την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.
Στην άλλη άκρη του κόσμου, ο καθηγητής Masanori Fukushima, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κιότο και ο ανώτερος ογκολόγος της Ιαπωνίας, έχει επίσης καταδικάσει επανειλημμένα αυτές τις πειραματικές γονιδιακές θεραπείες mRNA.
Μόλις αυτή την εβδομάδα, η ερευνήτρια δημοσιογράφος Sharyl Attkisson συναντήθηκε με τον Δρ. Nathan Goodyear, έναν γιατρό που ειδικεύεται στις εναλλακτικές θεραπείες και την ολοκληρωμένη ογκολογία, ο οποίος μοιράστηκε πληροφορίες για το ανησυχητικό φαινόμενο του "καρκίνου Turbo".
Ο Δρ. Goodyear, ο οποίος έστρεψε την επαγγελματική του εστίαση στη θεραπεία του καρκίνου αφού ανέπτυξε όγκο στα επινεφρίδιά του, εξήγησε ότι ο "καρκίνος Turbo" αναφέρεται στην ταχεία και επιθετική φύση των καρκίνων που παρατηρήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ιδιαίτερα τονισμένα από την πανδημία.
Κάνοντας διάκριση μεταξύ των τάσεων καρκίνου πριν από την πανδημία και μετά από αυτήν, ο Δρ. Goodyear σημείωσε μια έντονη διαφορά: πριν από την πανδημία, ο καρκίνος έπλητε κυρίως άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών και υπήρχε μια γενική αίσθηση ότι σημειωνόταν πρόοδος στη μάχη ενάντιά του. Ωστόσο, μετά την πανδημία, υπήρξε μια ανησυχητική αλλαγή με τους καρκίνους που εμφανίζονται σε νεότερους πληθυσμούς, παρουσιάζοντας πιο επιθετικές συμπεριφορές και εμφανιζόμενοι με ασυνήθιστους τρόπους. Ο Δρ. Goodyear ανέφερε σπάνιες περιπτώσεις, όπως πολλοί άνδρες που ανέπτυξαν καρκίνο του μαστού σε σύντομο χρονικό διάστημα και άτομα που εμφάνισαν ταυτόχρονα πρωτοπαθείς καρκίνους, όπως ο καρκίνος του μαστού και του παγκρέατος. Τόσο ο Δρ. Goodyear, όσο και οι συνάδελφοί του, παρατηρούν αυτά τα πρωτόγνωρα μοτίβα, αμφισβητώντας τη συνεχιζόμενη αφήγηση που απορρίπτει την πραγματικότητα αυτών των παρατηρήσεων.
Πρέπει να παίρνετε στα σοβαρά τα ανέκδοτα!
Αλλά νομίζω ότι τα ανέκδοτα από κλινικούς γιατρούς που πιθανότατα πρέπει, πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη γιατί ένας καλός, καλός γιατρός ξέρει, έχει εμπειρία και έχει κάποιου είδους φίλτρο, ιστορικό φίλτρο για το πότε τα πράγματα είναι ασυνήθιστα.
Ο Δρ. Fornerod επισημαίνει επίσης επιτακτικές παρατηρήσεις από κλινικούς γιατρούς πρώτης γραμμής ως μέρος των ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων που συνδέουν τη γονιδιακή θεραπεία mRNA με αυξημένες περιπτώσεις καρκίνου. Πολλοί γιατροί έχουν αναφέρει ότι έχουν παρατηρήσει μια απότομη αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου μετά από αναμνηστικές δόσεις ή αρχικούς εμβολιασμούς με mRNA. Ενώ ορισμένες από αυτές τις αναφορές έχουν τεκμηριωθεί στην επιστημονική βιβλιογραφία ως μελέτες περιπτώσεων, ο Δρ. Fornerod αναγνωρίζει ότι είναι ανέκδοτου χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζει τη σημασία του να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τέτοια ανέκδοτα, καθώς οι έμπειροι γιατροί διαθέτουν πλούσια εμπειρία και ιστορική κατανόηση του τι συνιστά μη φυσιολογικά πρότυπα. Αυτές οι γνώσεις των κλινικών ιατρών, που βελτιώθηκαν από χρόνια πρακτικής, δεν πρέπει να παραβλεφθούν επιπόλαια, ειδικά όταν υπογραμμίζουν με συνέπεια αποκλίσεις από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Ο φίλος μου, ο καθηγητής Gabriel Oon, ο οποίος είναι ο ιδρυτικός πρόεδρος της Ογκολογικής Εταιρείας της Σιγκαπούρης, μου έστειλε αυτό το μήνυμα, προειδοποιώντας ότι αρκετοί από τους ογκολόγους συναδέλφους του βλέπουν αυξανόμενα λευχαιμίες, μεσοθηλιώματα, καρκίνους του προστάτη και του παχέος εντέρου. Αυτά είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα σε περιοχές του κόσμου με υψηλό βαθμό εμβολιασμού με το “εμβόλιο” της Pfizer.
Ανοσοκατασταλτική δράση που προκαλείται από υψηλότερα επίπεδα IgG4
Ο Δρ. Fornerod συνεχίζει εξηγώντας πώς τα εμβόλια mRNA μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου. Αναφέρει ότι αυτά τα εμβόλια είναι γνωστό ότι έχουν κατασταλτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, κάτι που δεν είναι πλέον θέμα συζήτησης. Για παράδειγμα, η γονιδιακή θεραπεία mRNA μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα IgG4, έναν τύπο ανοσοποιητικού μορίου και γενικά να αποδυναμώσει την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταπολεμά τις απειλές. Δεδομένου ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα μας προστατεύει από τον καρκίνο, ένα πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα ο καρκίνος να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί ανεξέλεγκτα.
Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη και την κατανόηση του ρόλου των IgG4 στην προώθηση των “καρκίνων Turbo”, ρίξτε μια ματιά στο κανάλι του Dr. Mikolaj Raszek στο YouTube, όπου παρακολουθεί στενά τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις σχετικά με αυτό το θέμα.
Μόλυνση από DNA
Ο Δρ. Fornerod ασχολείται επίσης με το θέμα της μόλυνσης από DNA στα “εμβόλια” mRNA, υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν είναι πλέον ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Τονίζει ότι η μόλυνση από DNA ενέχει σαφή γονοτοξικό κίνδυνο και κάθε γονοτοξικός κίνδυνος εγγενώς ενέχει τη δυνατότητα πρόκλησης καρκίνου. Έτσι, η συζήτηση έχει μετατοπιστεί από το ερώτημα εάν ενέχει καρκινογόνο κίνδυνο στην κατανόηση της έκτασης του κινδύνου.
Το ζήτημα της μόλυνσης από DNA δεν αμφισβητείται πλέον, καθώς έχει αναπαραχθεί σε πολλά ανεξάρτητα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο (Ευχαριστούμε τον Δρ. Kenji Furukawa από την Ιαπωνία για τον παρακάτω πίνακα!).
Είναι ενδιαφέρον ότι ο μόνος επιστήμονας που επαλήθευσε μεν τη μόλυνση από DNA, αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ο Δρ. Nitta από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, είναι επίσης στενά συνδεδεμένος με τη Moderna.
Αυξάνονται στα ύψη οι ασφαλιστικές απαιτήσεις που σχετίζονται με τον καρκίνο
Ο Ed Dowd μοιράστηκε πληροφορίες από μια δεύτερη αναφορά στο ResearchGate. Η μελέτη ανέλυσε διάφορες ηλικιακές ομάδες, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις ηλικίες 64 έως 75 ετών και αποκάλυψε αξιοσημείωτα ευρήματα. Το Διάγραμμα Νο. 3 δεν έδειξε σημαντικό σήμα το 2020, αλλά σαφή απόκλιση από την τάση το 2021 και το 2022. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία έδειξαν αμελητέα μείωση 0,1% το 2020 για την ηλικιακή ομάδα, ακολουθούμενη από αύξηση 4,8% (z-score 10) το 2021 και αύξηση 11,5% (z-score 24) το 2022.
Ο Dowd επεσήμανε ότι αυτή η έντονη αλλαγή απαιτεί διερεύνηση των γεγονότων μετά το 2020, αρχής γενομένης από το 2021. Η μελέτη έκανε διάκριση μεταξύ υποκείμενων και πολλαπλών αιτιών θανάτου. Το 2020, οι πολλαπλές αιτίες θανάτου παρουσίασαν αύξηση 3,4%, η οποία αναμενόταν λόγω της COVID-19 που έπληξε ασθενείς με καρκίνο και συννοσηρότητες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις προσδοκίες για μείωση των υπερβαλλόντων θανάτων από καρκίνο λόγω του φαινομένου "έλξης προς τα εμπρός", τα στοιχεία συνέχισαν να αυξάνονται δραματικά: αύξηση 9,2% το 2021 και 16,4% το 2022. Αυτή η τάση υποδηλώνει μια σημαντική και προβληματική αύξηση των υπερβαλλόντων θανάτων από καρκίνο - τόσο από υποκείμενες, όσο και από πολλαπλές αιτίες - οι οποίοι ανέρχονται σε περίπου 40.000 υπερβάλλοντες θανάτους σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, μόνο για το 2022.
Ο οικονομολόγος υγείας και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Λουκέρνης, Δρ. Konstantin Beck, έκρουσε επίσης τον ίδιο συναγερμό σχετικά με τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε περιπτώσεις καρκίνου στην Ελβετία.
Η λογοκρισία παραμένει μια ανησυχία
Ο Δρ. Fornerod υπογραμμίζει ένα σαφές παράδειγμα λογοκρισίας στον επιστημονικό λόγο κατά την εποχή της COVID. Επισημαίνει μια προεκτύπωση από τον Μάιο του 2022, που συζητά την ανάγκη να εξεταστεί διεξοδικά η ειδική για τους ιστούς απορρύθμιση της δραστηριότητας των υποδοχέων οιστρογόνων στο σχεδιασμό εμβολίων που βασίζονται σε πρωτεΐνες ακίδας (mRNA). Στην τελική δημοσιευμένη έκδοση τον Νοέμβριο του 2022, αυτή η κρίσιμη τελική πρόταση αφαιρέθηκε.
Ο Δρ. Fornerod προτείνει ότι αυτή η παράλειψη είναι μια μορφή λογοκρισίας, πιθανώς για να αποφευχθεί η δημιουργία δισταγμού έναντι των εμβολίων. Ως έμπειρος κριτικός, σημειώνει ότι είναι ασυνήθιστο να ζητάμε από τους συγγραφείς να αφαιρέσουν σημεία συζήτησης, ενισχύοντας την πεποίθησή του ότι αυτή είναι μια σκόπιμη πράξη λογοκρισίας.
Υπάρχουν αρκετά στοιχεία τώρα για να σταματήσουν οι εμβολιασμοί!
….υπάρχουν αρκετά, κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν αρκετά ισχυρά στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια mRNA με τον καρκίνο, ώστε στη συνέχεια, μαζί με το σήμα ασφαλείας της Ιαπωνίας, να πούμε εντάξει, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε!
Ο Δρ. Fornerod καταλήγει εκφράζοντας την ακλόνητη πεποίθησή του ότι υπάρχουν επαρκή ισχυρά στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια mRNA με τον καρκίνο. Σε συνδυασμό με τα σήματα ασφαλείας που αναφέρθηκαν στην Ιαπωνία, υποστηρίζει ότι είναι καιρός να σταματήσουν αυτά τα εμβόλια για περαιτέρω διερεύνηση και διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας.
Share this post