Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Συνέντευξη Τύπου στην Αυστρία: Θάνατος στο 17,5% των 50.000 τεκμηριωμένων περιπτώσεων τραυματισμού από εμβόλια (μέχρι στιγμής)...

"Από αυτές τις 50.000 περιπτώσεις, οι 35.000 καταγράφονται κατά ηλικία, φύλο και συμπτωματολογία. Το 17,5% αυτών είναι περιπτώσεις θανάτου, που σημαίνει ότι ο θάνατος επήλθε μετά τον εμβολιασμό".
*του aussie17*

Στην Αυστρία την περασμένη εβδομάδα (23 Μαρτίου 2024), μια συνέντευξη Τύπου προκάλεσε σημαντική συζήτηση και ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων για την COVID-19, αποκαλύπτοντας περισσότερες ανεπιθύμητες αλήθειες για μια πλευρά της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας που σπάνια καλύπτεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το συνέδριο παρουσίασε μια συναρπαστική σειρά ομιλητών, συμπεριλαμβανομένων θυμάτων των παρενεργειών του εμβολίου, ιατρικών εμπειρογνωμόνων και νομικών εκπροσώπων, ο καθένας των οποίων παρουσίασε τις παρατηρήσεις και τις εμπειρίες του με τα εμβόλια κατά της COVID-19.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου ήταν η συναρπαστική αφήγηση του κου. Rudolf Wagner, ο οποίος περιέγραψε μια σοβαρή και ανησυχητική αντίδραση μετά τον εμβολιασμό του κατά της COVID-19. Η ιστορία του Wagner πήρε μια οδυνηρή τροπή, με συμπτώματα που κυμαίνονταν από ζάλη και μούδιασμα έως μια απειλητική για τη ζωή πνευμονική εμβολή. Παρά το γεγονός ότι ζήτησε βοήθεια, ο Wagner ισχυρίστηκε ότι η κατάστασή του απορρίφθηκε ως ψυχολογική από τον γιατρό του, ο οποίος του συνταγογραφούσε αντικαταθλιπτικά, αντί να εμβαθύνει στις πιθανές συνδέσεις με το εμβόλιο.

Η κ. Maria Barnett, εκπροσωπώντας την Ένωση Θυμάτων των Εμβολίων, τόνισε την προσπάθεια της ομάδας για την τεκμηρίωση των ανεπιθύμητων αντιδράσεων από τα εμβόλια. Σύμφωνα με την Barnett, η ένωση έχει συντάξει μια βάση δεδομένων με 50.000 περιπτώσεις από τον Ιούνιο του 2021, με το συγκλονιστικό 17,5% αυτών των περιστατικών να καταλήγουν σε θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Η βάση δεδομένων των περιπτώσεων είναι διαθέσιμη εδώ (https://www.impfopfer.info/).

Οι επαγγελματίες υγείας στο συνέδριο παρουσίασαν τις γνώσεις τους, περιπλέκοντας περαιτέρω την αφήγηση σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Ο Δρ. Helmut Luck τόνισε ότι οι θάνατοι το 2021, μετά την κυκλοφορία του εμβολίου, ξεπέρασαν εκείνους του 2020, όταν το εμβόλιο δεν ήταν ακόμη διαθέσιμο. Αυτή η αντίθεση, σύμφωνα με τον Δρ. Luck, υποδηλώνει ανησυχίες για την ασφάλεια του εμβολίου της γονιδιακής θεραπείας.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής Δρ. Hannes Strasser προσέφερε μια κριτική προοπτική για την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού, καταγγέλλοντάς την ως “το μεγαλύτερο ανθρώπινο πείραμα στην ιστορία”. Ο Στράσερ επέκρινε την έλλειψη ολοκληρωμένης γνώσης σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου και καταδίκασε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να προχωρήσουν σε μαζικούς εμβολιασμούς χωρίς τη δέουσα προσοχή.

Πρέπει να συνεχίσουμε να χτυπάμε τις πόρτες των λεγόμενων αξιόπιστων mainstream μέσων ενημέρωσης και των κυβερνητικών υπηρεσιών, που προφανώς πιστεύουν ότι είναι εντάξει να ρίχνουμε αυτά τα ζητήματα που αλλάζουν τη ζωή κάτω από το χαλί, σαν να μην έχουν καμία σημασία. Είναι απολύτως εξωφρενικό το πώς προσποιούνται ότι όλα είναι εντάξει, αγνοώντας τις κραυγές, τους πόνους και τα βάσανα των πληγέντων. Ήρθε η ώρα να διαδώσουμε αυτή την αλήθεια παντού! Ας μην τους αφήσουμε να σβήσουν τη φωνή μας. Παρακαλώ βοηθήστε να μοιραστεί αυτό όσο δυνατόν περισσότερο!


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes