Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλίας Ρομπέρτο ​​Σπεράντζα υπόκειται σε έρευνα εν μέσω σκανδάλου εμβολίων

Η τρέχουσα έρευνα θα διερευνήσει ισχυρισμούς για φόνο και σοβαρή σωματική βλάβη.
*του aussie17*

Ρώμη, Ιταλία – Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Ρομπέρτο ​​Σπεράντζα, υπουργού Υγείας της Ιταλίας κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, αποτελούν αντικείμενο έρευνας από την Εισαγγελία της Ρώμης. Η έρευνα προέρχεται από μια σειρά αρχικών αποκαλύψεων σχετικά με τον χειρισμό ζητημάτων ασφάλειας του εμβολίου για την COVID-19 από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων (AIFA).

Εσωτερικές επικοινωνίες, ευρέως γνωστές ως emails του AIFA, έχουν διαρρεύσει, ρίχνοντας φως σε αυτό που φαίνεται να είναι ανησυχητικό επίπεδο προηγούμενης γνώσης σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια για την COVID-19. Στην έρευνα εμπλέκεται και ο πρώην διευθυντής του AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τον ρόλο που έπαιξε η ηγεσία στη στρατηγική ανάπτυξης εμβολίων της χώρας.

Οι καταγγελίες είναι σοβαρές. Τόσο ο Speranza, όσο και ο Magrini κατηγορούνται ότι συνειδητά αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο τον ιταλικό πληθυσμό, όχι μόνο προωθώντας τους εμβολιασμούς παρά τους γνωστούς κινδύνους, αλλά και επιβάλλοντάς τους σε συγκεκριμένους τομείς του εργατικού δυναμικού, όπως οι δάσκαλοι και οι αστυνομικοί.

Καθώς εκτυλισσόταν μια εθνική εκστρατεία εμβολίων, η οποία ενθαρρύνθηκε από τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια, μια ποικιλία δυσμενών επιπτώσεων ήρθαν στο προσκήνιο, ορισμένες με ζοφερές εκβάσεις. Η τρέχουσα έρευνα θα διερευνήσει ισχυρισμούς για φόνο και σοβαρή σωματική βλάβη. Εικάζεται ότι τόσο ο Speranza, όσο και ο Magrini εξέδωσαν οδηγίες προς τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να καταστείλουν αναφορές για άμεσους θανάτους και σοβαρές παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου, με στόχο την προστασία της ακεραιότητας της εκστρατείας εμβολιασμού και της αντίληψης του κοινού.


(Ενημέρωση) Η έρευνα ξεκίνησε λόγω καταγγελίας που υποβλήθηκε τον Μάιο του 2023 από τους “Free Lawyers” (ALI) με την εξουσιοδότηση της Επιτροπής “Listen to Me” (μια ιδιωτική ομάδα υπεράσπισης, που εκφράζει τις ανησυχίες και τα παράπονα περισσότερων από 4.200 ατόμων που αναφέρουν βλάβες από τους εμβολιασμούς), την Ένωση Υπεύθυνων Ασφαλείας (OSA Italy) με επικεφαλής τον Antonio Porto, τον εθνικό γενικό γραμματέα της αστυνομίας της OSA (που διαδέχθηκε την Επαρχιακή Γραμματεία LES Caserta), την Ένωση Δημοκρατικών Χρηματοδοτών και την πρώην Λευκή Γερουσιαστή Laura Granato.


Με την Ιταλία να έχει επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για ορισμένες δημογραφικές ομάδες, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στη λογοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων στη διαχείριση κρίσεων δημόσιας υγείας και στον αντίκτυπό τους στις πολιτικές ελευθερίες και την ατομική ευημερία.

(Το αρχικό βίντεο είναι σύνθεση από διάφορες σχετικές πηγές παρακάτω)

Σχετική πηγή 1

Σχετική πηγή 2

Σχετική πηγή 3

Σχετική πηγή 4

ΠΗΓΗ: https://www.laverita.info/speranza-indagato-omicidio-2666336469.html#:~:text=All'ex%20ministro%20contestati%20anche,il%20vaccino...%C2%BB. Ο τίτλος μεταφράζεται σε "Ο Speranza ερευνάται για φόνο")

Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes