Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Ένα μήνυμα από την Ιαπωνία στον κόσμο

Παραδόθηκε από τον καθηγητή Masayasu Inoue, Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα.
*του 0minus_Prime, από άρθρα των John Leake & aussie17*

Ο Masayasu Inoue είναι Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα, ο οποίος ειδικεύεται στη μοριακή παθολογία. Εξετάζοντας το εκδοτικό του βιογραφικό, δεν εξεπλάγην όταν είδα ότι έχει μακροχρόνιο ενδιαφέρον για το οξειδωτικό στρες. Η εργασία του με τίτλο “Μιτοχονδριακή Γενιά Αντιδραστικών Ειδών Οξυγόνου και ο Ρόλος της στην Αερόβια Ζωή” παρουσιάζει την ακόλουθη περίληψη:

Η παρούσα εργασία περιγράφει επίσης ότι μια αλληλεπίδραση μοριακού οξυγόνου, μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ) και ριζών υπεροξειδίου ρυθμίζει την κυκλοφορία, τον ενεργειακό μεταβολισμό, την απόπτωση και λειτουργεί ως κύριο αμυντικό σύστημα ενάντια στα παθογόνα. Περιγράφεται επίσης η παθοφυσιολογική σημασία της δημιουργίας Αντιδραστικών Ειδών Οξυγόνου (ROS) από τα μιτοχόνδρια στην αιτιολογία της γήρανσης, του καρκίνου και των εκφυλιστικών νευρωνικών παθήσεων.

Τον τελευταίο καιρό “η αιτιολογία της γήρανσης, του καρκίνου και των εκφυλιστικών νευρωνικών παθήσεων” με απασχολεί πολύ, καθώς η νεαρή φίλη μιας φίλης πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι είχε προχωρημένο, μεταστατικό μελάνωμα άγνωστης πρωτοπαθούς θέσης, που είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Την επόμενη μέρα που άκουσα αυτή την είδηση, είδα το ακόλουθο άρθρο στη New York Post:

Φυσικά, η “ανησυχητική νέα μελέτη” δεν αναφέρει τίποτα για τα γενετικά εμβόλια που έχουν επανειλημμένα χορηγηθεί σε νέους τα τελευταία τρία χρόνια…

Ακούστε το “Μήνυμα στον κόσμο” του καθηγητή Inoue και προσπαθήστε να κατανοήσετε το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που περιγράφει.

Μετάφραση στα Ελληνικά:

“Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτήν την πολύτιμη ευκαιρία να στείλω το μήνυμά μου σχετικά με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην εποχή της COVID-19. Ονομάζομαι Masayasu Inoue, Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης της Οσάκα. Η ειδικότητά μου είναι η Μοριακή Παθολογία και η Ιατρική.

Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως ψεύτικο πρόσχημα από τον ΠΟΥ για να οδηγήσει τους εμβολιασμούς όλων των λαών στον κόσμο. Καταρτίστηκε ένα σχέδιο για να μειωθεί ο χρόνος για την ανάπτυξη εμβολίων, που συνήθως διαρκεί περισσότερο από δέκα χρόνια, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Επιχείρηση Warp Speed. Αυτή η επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε για να συγκαλύψει τις παρανοήσεις περί των γενετικών εμβολίων. Με πρόσχημα την εξοικονόμηση χρόνου, επιλέχθηκε μια εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος.

Δηλαδή, ενδομυϊκή ένεση ιικών γονιδίων για την παραγωγή τοξικών πρωτεϊνών ακίδας απευθείας στους ανθρώπινους ιστούς, για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επειδή αυτή είναι μια εντελώς νέα μέθοδος και παρεξηγημένη μέθοδος, που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία, είναι αδύνατο, επομένως, για τους περισσότερους γιατρούς να δώσουν τη σωστή ενημερωμένη συγκατάθεση. Ωστόσο, λόγω των ανεύθυνων εκστρατειών της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης για την προώθηση των εμβολίων, το 80% των Ιαπώνων έχει εμβολιαστεί.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχουν γίνει επτά δόσεις. Αυτές είναι οι περισσότερες και οι χειρότερες στον κόσμο. Και το αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση του τρομερού φαρμακογενούς τραυματισμού που δεν έχει ξανασυναντηθεί στην ανθρώπινη ιστορία. Πιστεύω ότι η δόλια χρήση πειραματικής γονιδιακής θεραπείας σε υγιείς ανθρώπους, ιδιαίτερα σε υγιή παιδιά, αποτελεί ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, ο Keizo Takemi, υπουργός Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της Ιαπωνίας, επιμένει ότι δεν υπάρχει σοβαρή ανησυχία για τον τραυματισμό που προκαλείται από τα γενετικά εμβόλια. Και χωρίς να μάθουν από την τρέχουσα κατάσταση των τραυματισμένων ασθενών, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα νέο σύστημα παραγωγής εμβολίων ως προετοιμασία για την επόμενη πανδημία. Αυτή είναι μια απίστευτη, τρελή κατάσταση.

Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι η πρώτη στον κόσμο που ενέκρινε έναν νέο τύπο εμβολίου που ονομάζεται αυτοαναπαραγώμενο εμβόλιο αντιγραφής και σχεδιάζει να ξεκινήσει να το προμηθεύει αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το Υπουργείο Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας παρέχει ένα τεράστιο ποσό επιδοτήσεων για αυτό το έργο. Και εργοστάσια για την παραγωγή νέων εμβολίων κατασκευάζονται το ένα μετά το άλλο στην Ιαπωνία. Επισκέφτηκα απευθείας αυτά τα εργοστάσια.

Επιπλέον, η ιαπωνική κυβέρνηση ζητά επί του παρόντος κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων από φαρμακευτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την πρόκληση της ανάπτυξης εμβολίων, για να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία από τη “Νόσο Χ” που προτάθηκε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης του Νταβός φέτος. Εικάζεται ότι το κίνημα της ιαπωνικής κυβέρνησης αποτελεί μέρος της αποστολής των 100 ημερών της CEPI Coalition for Epidemic Preparedness Innovation, η οποία στοχεύει να συντομεύσει το χρόνο στο ένα τρίτο της Επιχείρησης Warp Speed. Δηλαδή, προσπαθούν να συντομεύσουν τον επιχειρηματικό κύκλο του εμβολίου, αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο σε εκατό ημέρες. Αυτό είναι δυνατό μόνο αγνοώντας την προοπτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι τροποποιήσεις στον ΠΟΥ, τον Διεθνή Κανονισμό Υγείας (IHR) και τη λεγόμενη Πανδημική Συνθήκη, που πρόκειται να εγκριθούν στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας φέτος, επιχειρούν να αποδώσουν ορθολογισμό και νομική δεσμευτική ισχύ σε τέτοια αντιεπιστημονικά και επικίνδυνα τρελά σχέδια.

Εάν συνεχιστούν τέτοια πράγματα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξάγονται εμβόλια κατασκευασμένα στην Ιαπωνία με το πρόσχημα της ψευδούς εμπιστοσύνης. Εάν η Ιαπωνία γινόταν δράστης του εμβολίου, θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στις μελλοντικές γενιές. Ως εκ τούτου, οι ενέργειες της ιαπωνικής κυβέρνησης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ από διεθνείς συνεργασίες.

Αν και έχουν ήδη περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δίνω διαλέξεις για να εκπαιδεύσω τους Ιάπωνες σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να διεισδύσεις μέσα από τα φράγματα ήχου των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Αν πούμε την αλήθεια για τα εμβόλια στο YouTube, διαγράφεται μέσα σε μια μέρα. Η πραγματικότητα είναι ότι αντιμετωπίζουμε λογοκρισία και καταστολή του λόγου σχεδόν καθημερινά.

Ως εκ τούτου, έθεσα την ελπίδα μου στην έκδοση ενός βιβλίου με την τελευταία έκδοση της ομιλίας και δημοσίευσα ένα βιβλίο με τίτλο "Αποχωρήστε από τον ΠΟΥ". Είναι δύσκολο να σταματήσει αυτό το κίνημα, γιατί είναι πλέον πολιτικά χωρίς ελπίδα να αλλάξει η κατάσταση της Ιαπωνικής κυβέρνησης. Το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στον κόσμο είναι ότι όταν η “Νόσος Χ” εμφανιστεί στο μέλλον, δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε το εμβόλιο που φτιάχτηκε στην Ιαπωνία και αναπτύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να προστατέψετε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε περιπτώσεις που ο έλεγχος θα υπερβαίνει τα εθνικά σύνορα.

Πιστεύω ότι το να μοιραστούμε την αλήθεια και τις χώρες μας είναι τόσο σημαντικό και ότι αυτό είναι ένα βήμα προς την ενότητα και την αλληλεγγύη. Μόνο μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ όλων των χωρών του κόσμου, μπορούμε να βρούμε ελπίδα εν μέσω της απόγνωσης. Ελπίζω ότι η δήλωσή μου θα βοηθήσει όλους εσάς να προστατεύσετε την υγιή ζωή σας και την οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας”.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ - Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε για πόσο καιρό το YouTube θα του επιτρέψει να παραμείνει στην πλατφόρμα…


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes