Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Οι επιστήμονες έκπληκτοι από τις πρώτες αποδείξεις μόλυνσης DNA που απορροφάται στα ανθρώπινα κύτταρα

"Αυτά τα κύτταρα δεν αλληλεπιδρούσαν απλώς με τα εμβόλια, αλλά τα απορρόφησαν, ενσωματώνοντας ξένο DNA στην ίδια τους τη δομή".
*του aussie17*

Σε μια εκρηκτική αποκάλυψη πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με τους γιατρούς της Covid Ethics International, ο καθηγητής Dr. Sucharit Bhakdi, πρώην επικεφαλής Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Mainz και διακεκριμένη προσωπικότητα στον τομέα, αποκάλυψε ευρήματα που έχουν στείλει κύματα σοκ στην επιστημονική κοινότητα.

Τα πρώτα πειράματα υποδεικνύουν ότι τα πειραματικά εμβόλια mRNA της COVID, μπορεί να ενσωματώνονται σε ανθρώπινα κύτταρα – αυξάνοντας το φάσμα της γενετικής τροποποίησης σε κλίμακα άνευ προηγουμένου.

Ο καθηγητής Bhakdi, γνωστός εδώ και καιρό για την κριτική του θέση σχετικά με την κύρια αφήγηση που περιβάλλει τη γενετική πειραματική θεραπεία με mRNA, έριξε φως σε στοιχεία που είχαν απορριφθεί προηγουμένως, λέγοντας:

“Αυτό που συνέβη τότε ήταν ότι τα ευρήματα του Kevin McKernan [για τη μόλυνση με DNA] υποτιμήθηκαν…, αν και αναπαράχθηκαν στον Καναδά από τον Speicher”.

Αυτά τα ευρήματα αναπαράχθηκαν τελικά σε πολλά ανεξάρτητα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Αυτή η περιφρόνηση για την έρευνα είναι πολύ ανησυχητική, αλλά αυτό που ανακάλυψαν στη συνέχεια ο καθηγητής Bhakdi και η γερμανική ομάδα του είναι ακόμη περισσότερο.

Οι συνάδελφοι του καθηγητή Bhakdi βύθισαν ανθρώπινα κύτταρα μέσα σε εμβόλιο, αποκαλύπτοντας μια εκπληκτική αλήθεια: Αυτά τα κύτταρα δεν αλληλεπιδρούσαν απλώς με τα εμβόλια, αλλά τα απορρόφησαν, ενσωματώνοντας ξένο DNA στην ίδια τους τη δομή.

“Οι δύο κυρίες επιστήμονές μας... διαπίστωσαν ότι τα ανθρώπινα κύτταρα πήραν αμέσως τα εμβόλια, το DNA και τα χρωμοσώματα”,

είπε ο Bhakdi, περιγράφοντας μια διαδικασία όπου τα κύτταρα άρχισαν να παράγουν την πρωτεΐνη ακίδας σε τεράστιες ποσότητες. Αυτό που κάποτε ήταν ένας θεωρητικός φόβος έχει τώρα εκδηλωθεί με απτά στοιχεία, δείχνοντας τη δυνατότητα αυτών των εμβολίων να αλλάξουν θεμελιωδώς την ανθρώπινη γενετική.

Αυτά τα στοιχεία όχι μόνο επιβεβαιώνουν τα αρχικά ευρήματα, αλλά προσφέρουν επίσης μια ανατριχιαστική επικύρωση των γενετικών αλλαγών που παρατηρούνται.

"Λοιπόν, τι έκαναν τα κορίτσια μας; Έστειλαν τα ανθρώπινα κύτταρα που είχαν διαμολυνθεί στον Kevin McKernan, ρωτώντας, Kevin, μπορείς να βρεις κάποια χρωμοσωμική ενσωμάτωση βακτηριακού DNA στα χρωμοσώματα των ανθρώπινων κυττάρων; Ξέρετε την απάντηση; Το έγραψε στο blog του πριν από μια εβδομάδα και η απάντηση είναι ναι,

αποκαλύπτει ο Bhakdi, υπογραμμίζοντας έναν κρίσιμο και αναμφισβήτητο δείκτη γενετικής τροποποίησης, που τροφοδοτείται από την ενσωμάτωση του εμβολίου.

Επιπρόσθετα, ο Kevin δημοσίευσε πρόσφατα και ένα άλλο άρθρο, στο οποίο αποκαλύπτει ότι το πλασμιδικό DNA δεν απορροφάται απλώς από τα κύτταρα. Αναπαράγεται επίσης αφού απορροφηθεί.

Η σοβαρότητα αυτών των ευρημάτων δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο καθηγητής Bhakdi αρθρώνει τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης δηλώνοντας:

Η πρόσληψη ενός ξένου χρωμοσώματος στο κύτταρό σας δεν ισοδυναμεί με τίποτα λιγότερο από γενετική τροποποίηση.

Αυτή η διακήρυξη σηματοδοτεί μια κρίσιμη συγκυρία στην κατανόησή μας για την ασφάλεια των εμβολίων και την πιθανότητα μακροπρόθεσμων συνεπειών που επηρεάζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι πιθανότητες του τι σημαίνει αυτό για το ανθρώπινο γονιδίωμα είναι βαθύτατα ανησυχητικές. Ο Bhakdi επεξεργάζεται τη δυνατότητα για καταστροφική γενετική διαταραχή, χρησιμοποιώντας τη μεταφορά του “βιβλίου της ζωής” για να περιγράψει το γονιδίωμα. Η ενσωμάτωση ξένου DNA θα μπορούσε να “μουτζουρώσει” ζωτικές σελίδες αυτού του βιβλίου, οδηγώντας σε μη αναγνώσιμες γενετικές αλληλουχίες με εκτεταμένες επιπτώσεις στην κυτταρική λειτουργία, εξηγώντας πιθανώς την αύξηση των όγκων και των γενετικών διαταραχών παγκοσμίως.

Ως απάντηση σε αυτά τα ανησυχητικά ευρήματα, ο Bhakdi καλεί για άμεση δράση, προτρέποντας τη διακοπή των εκστρατειών εμβολιασμού, έως ότου εγγυηθούν την απόλυτη ασφάλεια τόσο οι κατασκευαστές, όσο και οι ρυθμιστικοί φορείς - μια απαίτηση που φαίνεται τόσο απίθανη όσο και απαραίτητη.

Αυτά τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν,

απαιτεί, τονίζοντας την επείγουσα ανάγκη για επανεκτίμηση της τρέχουσας τροχιάς μας.

Με τις επικείμενες δημοσιεύσεις, τα ευρήματα του καθηγητή Bhakdi αντιπροσωπεύουν μια στιγμή που πρέπει να προετοιμαστούμε για εξελίξεις.

Καλύτερα να προσέχουν”,

προειδοποιεί ο Bhakdi, σηματοδοτώντας μια καταιγίδα στον ορίζοντα για τους πολιτικούς ηγέτες και τις υγειονομικές αρχές παγκοσμίως.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes