Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Ο διαπρεπής Ολλανδός μοριακός βιολόγος και ερευνητής του καρκίνου Δρ. Maarten Fornerod ανήσυχος και έκπληκτος από το ξέσπασμα καρκίνου μετά το εμβόλιο, ζητά να σταματήσουν οι εμβολιασμοί!

"...Και υπάρχουν πολλές από αυτές, που γίνονται ολοένα και περισσότερες. Εμφανίζονται επίσης στη βιβλιογραφία ότι υπάρχουν καρκίνοι που επιταχύνονται μετά την ενισχυτική δόση αγγελιαφόρου RNA."
*του aussie17*

Τις τελευταίες ημέρες, η συζήτηση για την ασφάλεια και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολιασμών κατά της COVID-19, ιδιαίτερα των ενισχυτικών δόσεων mRNA, έχει ενταθεί, προκαλώντας ανησυχίες σε διάφορες πλευρές της επιστημονικής κοινότητας. Εξέχουσα θέση ανάμεσα σε αυτές τις φωνές έχει ο Δρ. Maarten Fornerod, ένας αξιοσέβαστος Ολλανδός μοριακός βιολόγος και ερευνητής του καρκίνου, του οποίου οι ιδέες έχουν ωθήσει τη συζήτηση στη σφαίρα του επείγοντος διαλόγου.

Ο Δρ. Fornerod, βασιζόμενος τόσο σε αναδυόμενες μελέτες, όσο και σε κλινικές ανέκδοτες παρατηρήσεις, απήχησε τις ανησυχητικές εκκλήσεις για επανεκτίμηση της συνεχιζόμενης χρήσης εμβολίων mRNA σε πρόσφατη εκπομπή του blckbx News. [ΠΗΓΗ]

Μετά από μια βαθιά ανησυχητική ιαπωνική δημοσίευση που δείχνει μια απότομη αύξηση της θνησιμότητας από καρκίνο μετά τη χορήγηση της τρίτης, ενισχυτικής δόσης mRNA, ο Δρ. Fornerod μοιράστηκε ειλικρινά τις ανησυχίες του:

"...Και υπάρχουν πολλές από αυτές, που γίνονται ολοένα και περισσότερες. Εμφανίζονται επίσης στη βιβλιογραφία ότι υπάρχουν καρκίνοι που επιταχύνονται μετά την ενισχυτική δόση αγγελιοφόρου RNA. Έτσι, νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο ότι συμβαίνει"…

Η παρατήρηση του Δρ. Fornerod:

“…Βλέπετε την αυξημένη θνησιμότητα από καρκίνο στην Ιαπωνία… Υπάρχουν ακόμη πολλές ενδείξεις ότι συγκεκριμένα αυτά τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να είναι καρκινογόνα…”,

υπογραμμίζει πράγματι κρίσιμες ανησυχίες.

Μόλις στις 15 Απριλίου 2024, ο διαπρεπής ογκολόγος και Αναπληρωτής Κοσμήτορας από το Πανεπιστήμιο Μπράουν, ο Δρ. Wafik El-Deiry, κυκλοφόρησε την προεκτύπωσή τηε μελέτης του που απεικονίζει πώς η πρωτεΐνη ακίδας αναστέλλει το γονίδιο p53 στο σώμα μας.

Με πολύ απλή γλώσσα και όρους, βλάβες στο DNA συμβαίνουν συνεχώς μέσα στο σώμα μας, ειδικά κατά τη διάρκεια της κυτταρικής διαίρεσης που συμβαίνει μέσα μας όλη την ώρα. Καθώς μεγαλώνουμε, ή καθώς εκτιθέμεθα σε στρες όπως ηλεκτρομαγνητικά κύματα (πχ. 5G κλπ.), ή καταναλώνοντας πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, αυξάνονται οι βλάβες του DNA στο σώμα μας. Ευτυχώς, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ενεργά γονίδια p53, που ενεργοποιούνται κάθε φορά που ανιχνεύουν βλάβες στο DNA. Το p53 λέει βασικά στα κύτταρα να σταματήσουν να διαιρούνται, επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA και μετά ανάβει το πράσινο φως στα κύτταρα για να αρχίσουν να διαιρούνται ξανά! Όταν το p53 ανιχνεύσει ότι οι βλάβες στο DNA είναι πάρα πολλές, δίνει εντολή στα κύτταρα να αυτοκτονήσουν, αντί να αναπαραχθούν περαιτέρω. Είναι σαν ένας πολύ καλός μηχανικός επισκευών στο σώμα μας, που κρατά ελεγχόμενες τις βλάβες του DNA, προτού αυτές εξελιχθούν σε καρκίνο.

Ο Δρ. El-Deiry θεωρείται ένας από τους πλέον εξέχοντες, κορυφαίους ειδικούς στο γονίδιο p53. Η δουλειά του σε αυτό πηγαίνει πίσω στο 1992. Ο Δρ. El-Deiry ανακάλυψε πώς η πρωτεΐνη p53, η οποία βοηθά στην πρόληψη των όγκων, προσκολλάται στο DNA μας. Αυτό το σημαντικό εύρημα, που κοινοποιήθηκε στο περιοδικό Nature Genetics το 1992, μας βοήθησε να καταλάβουμε ποια γονίδια επηρεάζονται άμεσα από το p53 για να σταματήσουν την ανάπτυξη του καρκίνου. Ανακάλυψε επίσης ένα γονίδιο που ονομάζεται p21, το οποίο επηρεάζεται από το p53. Το p21 λειτουργεί σαν φρένο στα κύτταρά μας, επιβραδύνοντας τη διαίρεση τους, ειδικά όταν βρίσκονται υπό την επίδραση του στρες.

Τι ανακάλυψε ο Δρ. El-Deiry; Ουσιαστικά, αποκάλυψε ότι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από τα mRNA “εμβόλια” μπλοκάρει τη λειτουργία του γονιδίου p53. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα αναπτύξουν καρκίνο; Οχι απαραίτητα. Ωστόσο, χωρίς την προστατευτική δράση του γονιδίου p53, η πιθανότητα καρκίνου αυξάνεται σημαντικά, ειδικά σε αυτούς με μεγαλύτερη βλάβη στο DNA. Τι γίνεται εάν η πρωτεΐνη ακίδας συνεχίσει να παράγεται ασταμάτητα; Μόνο να το φανταστεί μπορεί κανείς!

Εν πάση περιπτώσει, η στάση του Δρ. Maarten Fornerod για την πειραματική γονιδιακή θεραπεία τροποποιημένου mRNA είναι σαφής και ξεκάθαρη:

"...Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, σταματήστε τους εμβολιασμούς. Επειδή δεν είναι πολύ αποτελεσματικοί, ούτε πολύ ασφαλείς. Σίγουρα όχι τώρα"…

Αυτή η κλήση για δράση, που προέρχεται από έναν ειδικό στη μελέτη του καρκίνου, αξίζει σοβαρής σκέψης και ιδιαίτερης προσοχής.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes