Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

ΜΙΑ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ": Έντονη κλήση αφύπνισης του Αυστραλού γερουσιαστή Malcolm Roberts προς τον κόσμο

"Έχετε ανθρώπους σαν τον Μπιλ Γκέιτς, που χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ και τον Φάουτσι, που είναι ένας γενοκτονικός μανιακός! Ο Φάουτσι έχει σκοτώσει χιλιάδες μαύρους Αφρικανούς κάνοντας πειράματα".
*του aussie17*

Ο Αυστραλός γερουσιαστής μας Malcolm Roberts, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Efrat Fenigson, εξαπέλυσε μια φλογερή επίθεση που αντηχεί σε πολλούς από εμάς.

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτς, με φωνή γεμάτη δυσπιστία μίλησε για το πώς η ιβερμεκτίνη, “μια αποδεδειγμένη, ασφαλής, αποτελεσματική, οικονομικά προσιτή, προσβάσιμη θεραπεία” αφαιρέθηκε από εμάς. Η απόλυτη αδικία στον τόνο του είναι έκδηλη. “Απλώς δεν το κάνεις αυτό στους ανθρώπους!” αναφωνεί, εκφράζοντας την δυσπιστία και την προδοσία που νιώθουν πολλοί. Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η κυβέρνηση την αντικατέστησε με αυτό που περιγράφει έντονα ως "θανατηφόρο, μη δοκιμασμένο, αναπόδεικτο φάρμακο" — και στη συνέχεια είχε το θράσος να το καταστήσει υποχρεωτικό, κρατώντας τις ίδιες τις ζωές μας ως ομήρους.

Οι αριθμοί, επισημαίνει ο γερουσιαστής Ρόμπερτς, είναι συγκλονιστικοί και τρομακτικοί. “Περίπου 26.000 υπερβάλλοντες θάνατοι για το 2022” και αυτό που είναι πιο ανησυχητικό είναι η σιωπή που ανταποκρίνεται σε αυτό το στατιστικό στοιχείο. “Και κανείς δεν ρωτάει γιατί”. Υπάρχει μια αιχμή απογοήτευσης στη φωνή του, μια βαθιά απογοήτευση για την απόλυτη παραμέληση που επιδεικνύεται.

Σκοτεινιάζει όλο και περισσότερο, καθώς βυθίζεται στην καταστολή και τον εκφοβισμό που ασκείται εναντίον ανθρώπων στον ιατρικό τομέα από ρυθμιστικούς φορείς που έχουν σκοπό να μας προστατεύσουν. “Οι γιατροί φιμώνονται”, λέει ο ίδιος, με την οργή να σιγοβράζει στα λόγια του. Όταν περισσότεροι από χίλιοι θάνατοι από ενέσεις μειώνονται σε μόλις 14 αναγνωρισμένες περιπτώσεις, η χειραγώγηση είναι κραυγαλέα.

Ο όρος “Πανδημία εμβολιασμών” ξεχύνεται από τα χείλη του, κάθε λέξη μια καταδίκη της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού μετά την COVID-19. Ο θυμός του Ρόμπερτς εκτινάσσεται, καθώς κατακρίνει την παγκόσμια υγειονομική διακυβέρνηση και τα άτομα στο τιμόνι της. “Αυτά τα καθάρματα, οι παρασιτικοί, αρπακτικοί παγκοσμιοποιητές”, βράζει και κάθε λέξη στάζει δηλητήριο. Οι ισχυρισμοί που προβάλλει για τον Τέντρος του ΠΟΥ - έναν άνδρα τον οποίο κατηγορεί ότι προεδρεύει σε ένα ίδρυμα που μαστίζεται από την σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν κάνει τίποτα για να την περιορίσει - είναι καταδικαστικές.

“Πώς μπορώ να ξεχάσω τον Τέντρος, έναν γνωστό τρομοκράτη, που προεδρεύει μιας οργάνωσης στην οποία 83 άτομα έχουν υποβάλει καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό”;

Δεν σταματάει όμως εκεί. Είναι η σειρά του Μπιλ Γκέιτς και του Δρ. Άντονι Φάουτσι έρχονται στη συνέχεια. Ο Γκέιτς, για τις οικονομικές του εμπλοκές με τον ΠΟΥ, τη GAVI και τα “εμβόλια” κατά της COVID. Ο Φάουτσι περιγράφεται ως “γενοκτονικός μανιακός”, που είναι υπεύθυνος για φρικαλεότητες κατά της ανθρωπότητας στο όνομα της επιστήμης, όπως περιγράφεται στο βιβλίο “Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι” του Ρόμπερτ Κένεντι.

Την οργή του γερουσιαστή Ρόμπερτς την συμμερίζονται πολλοί. Τα λόγια του ξυπνούν τον κόσμο. Όλοι αρχίζουν να βλέπουν τη ζημιά που προκαλούν αυτοί οι λίγοι άπληστοι. Υπάρχει ένα μεγάλο κύμα θυμού που μεγαλώνει και σύντομα θα καταρρεύσει πάνω τους. Όσοι έκαναν κακό θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Ο χρόνος που θα πρέπει να απαντήσουν για τις πράξεις τους πλησιάζει γρήγορα.


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes