Το PlasmidGate συνεχίζει να βγαίνει στον αέρα:

Το "Talk im Hangar-7" του Servus TV καλύπτει τη μόλυνση από DNA των εμβολίων!
Transcript

No transcript...

*του aussie17*

Ένα απόσπασμα της εκπομπής "Talk in Hangar 7" του αυστριακού τηλεοπτικού σταθμού Servus TV εξέθεσε την ιστορία μόλυνσης από DNA στα "εμβόλια" mRNA για την COVID-19 [ΠΗΓΗ]. Η βιοτεχνικός και αντιπρόεδρος της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim, Dr. Monika Henninger-Erberχτύπησε” στην καρδιά του σκανδάλου - τη σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης και τις αρχές για αυτό το πιεστικό ζήτημα που αμφισβητεί την ακεραιότητα της διαδικασίας παραγωγής των εμβολίων.

Το απόσπασμα έριξε φως σε μια ανακάλυψη που χρονολογείται από τον Φεβρουάριο και δηλώνει ότι "το εμβόλιο ήταν μολυσμένο με πλασμιδικό DNA". Η Henninger-Erber παρατήρησε, “Και αυτό δεν είναι ψευδείς πληροφορίες... αυτά είναι γεγονότα”. Συνέχισε, “Ανεξάρτητα εργαστήρια έχουν βρει υπολείμματα πλασμιδίων σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση από αυτή που προβλέπει αυτή η προδιαγραφή”. Αυτή η έντονη απόκλιση από τις προδιαγραφές φέρνει στην επιφάνεια ανησυχητικά ερωτήματα που αφορούν όχι μόνο την καθαρότητα του εμβολίου, αλλά και τις πιθανές επιπτώσεις του στην υγεία.

Η γνώση της Henninger-Erber για το θέμα προέρχεται από χρόνια εμπειρίας στη βιοτεχνολογία και έχοντας συνεργαστεί στενά στην ανάπτυξη και παραγωγή εμβολίων. Το υπό εξέταση ζήτημα δεν είναι απλώς τεχνικό, αλλά έχει άμεσο αντίκτυπο στη δημόσια υγεία. “Είναι μια ακαθαρσία και η διαδικασία καθορίζει το προϊόν”, εξηγεί, προτείνοντας ότι οι άγνωστες αρνητικές συνέπειες αυτών των ακαθαρσιών απαιτούν έλεγχο.

Το σκάνδαλο βαθαίνει καθώς αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν φτάσει στο κοινό μέσω των κύριων ΜΜΕ. “Αυτό δεν καλύπτεται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης”, ισχυρίζεται η Henninger-Erber, τονίζοντας την ανάγκη να αναφερθεί αυτό πριν γίνουν περαιτέρω συστάσεις εμβολιασμού.

Σε μια έκκληση για διαφάνεια και δράση, ο επιδημιολόγος και ιολόγος Klaus Stöhr υποστηρίζει “προοπτικές μελέτες για τη διαφοροποίηση μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και τους μη εμβολιασθέντες” για να διευκρινιστούν τυχόν πιθανοί κίνδυνοι καρκίνου, δεδομένου του γεγονότος ότι “65 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τώρα εμβολιαστεί στη Γερμανία... πολλά δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο”.

Η διαμάχη εκτείνεται πέρα ​​από πιθανούς ρυπαντές. Περιλαμβάνει τη διάδοση του εμβολίου εντός του οργανισμού, μια πτυχή που δεν κοινοποιείται με διαφάνεια στο κοινό. “Δεν το είπαν ποτέ αυτό στους ανθρώπους”, σημειώνει η Henninger-Erber, επισημαίνοντας ότι “το εμβόλιο δεν μένει στο σημείο εισόδου” και “μικρές ποσότητες φτάνουν σε διάφορα όργανα, ακόμη και στον εγκέφαλο”.

Ο ιατρικός δημοσιογράφος Βέρνερ Μπάρτενς (παρακάτω), υπέρμαχος των στρατηγικών της κυβέρνησης για την COVID-19, φαινόταν εμφανώς ανήσυχος, ωστόσο επέμενε στον ισχυρισμό ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές…


Share

0 Comments
Critical Thinking
Critical Thinking - The Podcast
Ενδιαφέροντα νέα και άρθρα για ανθρώπους με κριτική σκέψη, ικανούς να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την προπαγάνδα...
Listen on
Substack App
RSS Feed
Email mobile setup link
Appears in episode
0minus Prime
Recent Episodes